Holtan került elő egy eltűnt 13 éves kisfiú, saját anyja bukkant rá a holttestére - Life Story

Holtan került elő egy eltűnt 13 éves kisfiú, saját anyja bukkant rá a holttestére

Nem baleset áll a tragédia hátterében.

A romániai Mehedinţi megyéből származó fiú azt mondta a szüleinek, hogy sétálni indul, de egy elhagyatott épülethez ment, felmászott a második emeletre és a mélybe ugrott kedd este. A 13 éves gyerek holttestét az édesanyja találta meg, aki a tinédzser keresésére indult, miután nem válaszolt a telefonhívásokra. Az anya egy telefonra telepített szülői felügyeleti alkalmazás segítségével bukkant rá a fiára – számolt be róla a Maszol.

Továbbá hozzátette, hogy az egykori szülészet épülete romos, évek óta elhagyatott, valamint senki sem őrzi. A hely pont emiatt népszerű a tinédzserek körében.

Az osztálytársak szerint a kisfiú összeveszett a 12 éves barátnőjével, bár néhány nappal korábban még mindketten boldognak tűntek. A fiú még írt egy üzenetet a lánynak, amiben az állt: „szeretlek”.

A gyermek családja sokkos állapotban van. A kisfiú nyolcadikos volt, zenét tanult. Az iskola igazgatója szerint a gyermek soha nem járt pszichológiai tanácsadásra, gondtalannak tűnt.

Ha öngyilkossági krízisben van, öngyilkossági gondolatok foglalkoztatják, akkor a nap 24 órájában az ország egész területéről (mobilról és vezetékes telefonról) ingyenesen hívhatja a 116-123 lelki elsősegély szolgálatot.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅