Az eltűnt kislány édesanyja: Zórát sztárként ünneplik majd osztálytársai - Life Story

Az eltűnt kislány édesanyja: Zórát sztárként ünneplik majd osztálytársai

Sztárként tér vissza az osztálytársaihoz az a hatéves kislány, aki vasárnap sötétedéskor tűnt el egy péri tanyáról. Zórát hétfő délelőtt egy siklóernyős találta meg épségben, amint a gyermek mosolyogva ücsörgött és napozott a reptér melletti pusztaságban. A kisdiák a héten még otthon marad.

Zóra mintegy 15 órát bolyongott Pér külterületén, miután a tanyáról kiszökött kutyája után ment. Süti végül hazatalált, a hatéves kislány viszont eltévedt.

A szülők persze perceken belül észlelték, hogy a gyermekük elkóválygott, és azonnal értesítették a rendőrséget.

A gyermek keresésébe mintegy 300-an bekapcsolódtak, köztük polgárőrök, tűzoltók, mentőkutyások, civilek is. A feladatukat a hideg és sötétség mellett a köd is nehezítette. A kislányt végül egy siklóernyős találta meg hétfő délelőtt. Zórát kórházba szállították, de a kivizsgálása után haza is engedték a családjához.

– Mostanra kezdünk egy kicsit megnyugodni – mondta Zóra édesanyja a Borsnak kedd délben. – Szerencsére a kislányom is jól van, úgy tűnik, lelkileg sem szenvedett maradandó károsodást, de az tény, hogy

nem szívesen látja magát viszont a tévében. A rádiót is lekapcsoltatja, ha meghallja, hogy róla van szó

– fejtegette Judit.

– Természetesen már többször szóba kerültek köztünk a történtek.

 Bár azt mondogatja, hogy egyáltalán nem félt, de azért ha jól kérdezzük, bevallja, hogy egy kicsit mégis. Nem is csoda, hiszen egy teljes éjszakát töltött egyes egyedül a pusztában, holott annyira szoros köztünk a kötelék, hogy még mindig együtt alszunk

– árulta el az édesanyja

Zóra tisztában van vele, hogy most ő lesz az iskola egyik legnépszerűbb tanulója.

– A rémálom szerencsés véget ért, és hálásak vagyunk az embereknek, hogy ilyen sokan mellettünk álltak a bajban.

Az iskolatársak szülei közül is rengetegen jöttek segíteni. Még hetekig mindenki róla fog beszélni, de persze itthon is sokszor szóba hozzuk még a vasárnap éjszakát.

Természetesen megfogadtuk, hogy a jövőben még jobban vigyázunk Zórára, de túlfélteni sem szeretnénk majd. Eleven, talpra esett kislány – zárta gondolatait Judit.

 

 

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅