Fotókon a döbbenetes baleset, amiben két ember veszítette életét a Ferihegyi úton - Life Story

Fotókon a döbbenetes baleset, amiben két ember veszítette életét a Ferihegyi úton

Vasárnap hajnalban egy kombi Honda a Ferihegyi gyorsforgalmi úton közlekedett kifelé, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér irányába. A Csévéző úti felüljárót elhagyva eddig ismeretlen okból a személyautó áttért a menetirány szerinti bal oldalra.

Nem tudta elkerülni

Szemből egy magyar rendszámú, utasokat szerencsére nem szállító, MAN márkájú turistabusz éppen ekkor ért oda. A buszsofőr megpróbált lehúzódni járművével, ennek érdekében balra rántotta a kormányt, de a szalagkorlát miatt nem igazán volt mozgástere. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azonnal meghaltak

A Honda nagy erővel a busz bal első sarkának vágódott, majd megpördült és a saját sávjában, a forgalommal szemben állt meg. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a személyautó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az abban utazó két középkorú férfi beszorult a roncsba és azonnal életét vesztette.

A buszvezető kórházba került

Holttestüket a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével, a tető hátrahajtásával szabadították ki. A buszt vezető férfi is megsérült a balesetben, őt a mentőszolgálat szakemberei kórházba szállították.