Gáspár Győző és Berki Mazsi össze jöttek. Szemmel láthatóan mindketten felhőtlenül érzik magukat. Bea asszony eközben arról beszéltek, hogy milyen az életük Budapesten - Life Story

Gáspár Győző és Berki Mazsi össze jöttek. Szemmel láthatóan mindketten felhőtlenül érzik magukat. Bea asszony eközben arról beszéltek, hogy milyen az életük Budapesten

Kiderült, igencsak jó viszonyban van Berki Mazsi és Gáspár Győző. A képek mindent elárulnak.

Nem mindennapi fotókat osztott meg közösségi oldalán Gáspár Győző: a televíziós személyiség Berki Mazsival az oldalán vigyorog, Berki Krisztián özvegye pedig a nyelvét nyújtogatja és középső ujját mutatja a képeken. Szemmel láthatóan mindketten felhőtlenül érzik magukat. Győzike ezt írta az Instagram-sztorijához: „Szeretlek Berki Mazsi”.

Berki Renátáról itt írtunk legutóbb, miután a napokban megszólalt az édesanyja és a testvére, elmondták, milyen anyának és testvérnek tartják az influenszert. Gáspár Győző és Bea asszony eközben arról beszéltek, hogy milyen az életük Budapesten. Élő adásban vesztek össze, ugyanis Gáspár Győző úgy fogalmazott, Bea megkergült. Neki nem hiányzik Salgótarján, az asszony nyugodtan hazaköltözhet egyedül – mondta.

Persze ez nem azt jelenti, hogy Berki Mazsival máris összejöttek volna: valószínűleg egy közös tévés produkcióról van szó, amit Mazsi már beharangozott a napokban.