ROSSZINDULATÚ DAGANATOT DIAGNOSZTIZÁLTAK AZ EXATLON SZTÁRJÁNÁL - Life Story

ROSSZINDULATÚ DAGANATOT DIAGNOSZTIZÁLTAK AZ EXATLON SZTÁRJÁNÁL

Az Exatlon Hungary második szériájának játékosa, Krizsa Timi legutóbb arról adott hírt, hogy rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála.

A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy a személyi edzőként tevékenykedő lány szeretné megtalálni élete párját. Krizsa Timi a kérdésünkre elmondta, ezen a téren azóta sincs változás, jelenleg is a szinglik életét éli. Nem keresi görcsösen a szerelmet, az utóbbi hónapokban inkább a karrierépítés volt a fókuszban.

„Mindig is külföldre vágytam, 8 hónappal ezelőtt pedig jött egy lehetőség és Svájcban kezdtem dolgozni személyi edzőként. Egy hónapom volt arra, hogy mindent felégessek magam mögött és új életet kezdjek. Ott érzem az emberek szeretetét és azt, hogy megbecsülnek” – kezdte Timi a Ripost-nak, a megfogalmazásából kiderült, jelenleg Magyarországon tartózkodik.

Krizsa Timi, Exatlon Hungary, Kihívók csapatának tagja, Rosszindulatú daganat
Timinél rosszindulatú bőrelváltozást diagnosztizáltak (Fotó: Instagram)

Eredetileg azt tervezte, hogy egy hétre látogat haza, azonban a számításait sajnos áthúzta egy lesújtó orvosi diagnózis.

Hazajöttem egy hétre pihenni, mert tényleg elég sokat dolgoztam, csak magamra számíthattam, hogy fenntartsam a népszerűségemet az edzőteremben. Egy kicsit hosszabbra nyúlik az itt tartózkodásom, mert eltávolítottak egy rosszindulatú daganatot és a protokoll szerint nagyon sokféle vizsgálatra kell járnom. Nem tudom, mikor mehetek vissza

– árulta el Timi, akinek a hangjából érezhető volt, hogy lelkileg megterhelő napok állnak előtte.

Az előzményeket illetően elmondta, észrevett egy anyajegyet a combján, amely láttán úgy döntött, a hazautazásakor megnézeti egy dermatológussal.

Ránéztem az anyajegyre és nagyon rossz érzéseim voltak. Az orvos ijedt fejjel azonnal elküldött, hogy műtsék ki másnap este. Voltam ultrahangos vizsgálaton, aztán megyek az onkológiára, úgy néz ki, be kell feküdnöm a kórházba, mert nyirokfestés is vár rám

– magyarázta, s hozzátette, a rossz hír ellenére próbálja kihozni a helyzetből a legjobbat.

Krizsa Timi és édesanyja
Bár Timi küzdelmes időszakot él át, nagyon hálás az édesanyjának, hogy mellette áll
(Fotó: Instagram)

„Igyekszem pozitív maradni és észrevenni, hogy milyen jó dolgokat hozott nekem. Próbálom nem eltemetni magam, hanem örülök annak, hogy itt vagyok édesanyámmal és a családom közelében. Rég pihentem ilyen sokat, mert állandóan 1000 fokon égő energiával pörgök, mivel imádom a munkámat. Mindig csak adtam és adtam, mostanra kimerültem, úgyhogy újra kell töltenem magam, rengeteget alszom. Az lebeg a lelki szemeim előtt, hogy nyáron normálisabb körülmények között tudok majd nyaralni egy tengerparton. Ezt vizualizálom magam előtt, és hogy ennél már csak jobb lesz.”

„Van, hogy sírok”

Az álma megvalósulásáig sajnos még hosszú az út, de hiszi, hogy a lehető legjobb helyen van és jó úton halad a gyógyulás felé. Persze neki is vannak mélypontjai.

Van, hogy sírok, mert ez nem egyszerű…

– mondta, közben nagyot sóhajtott, de gyorsan el is hessegette a rossz gondolatokat.

 „Eddig is egészségesen éltem, de most még inkább odafigyelek arra, hogy mit eszek és kerülöm a stresszt. Hajlamos voltam arra, törekedni hogy mindenkinek megfeleljek. Most azon vagyok, hogy kizárjam a rosszindulatot és az irigységet az életemből, olyan emberekkel szeretnék foglalkozni, akik viszont szeretnek” – zárta gondolatait. Timi azért döntött úgy, hogy elmeséli a vele történteket mert abban bízik, a pozitív hozzáállásával sok sorstársának segítséget nyújthat.