Az okos nők mindig is alkalmazták azt a 6 frizurát, ami segíti az összképed az orroddal. - Life Story

Az okos nők mindig is alkalmazták azt a 6 frizurát, ami segíti az összképed az orroddal.

Eleged van abból, hogy az orrod a figyelem középpontjában áll, amikor új frizurát próbálsz ki? Nos, ne féljetek, barátaim, mert ma az Ön orrtípusának megfelelő tökéletes frizurákról fogunk beszélni. Befedtük a hátát – vagy inkább a fejét –.

Megfelelő frizurával kiegészítheti orrtípusát, és teljes pompájában megmutassa. Szóval, tegye le az orrkontúrozó készletet, és beszéljünk az Ön számára legjobb frizurákról.

 

1. Hosszú orr

6 frizura az orrodhoz

Az erős, hosszú orrú nők számára előnyös az arcukat keretbe foglaló hajvágás, mint egy bob. Ez segíthet kiegyensúlyozni az arcvonásait, miközben nem rejti el az orrát a haja mögé. Ezenkívül egy rendetlen és réteges bob kissé kisebbnek tűnhet az orrával, ha öntudatosnak érzi magát.

2. Széles orr

6 frizura az orrodhoz

Ha széles az orrod, akkor a fejed közepén lévő rész szépen kiegyensúlyozza az arcvonásaidat. A középső rész segít  kiemelni az arcvonásait, mint például Rihanna , aki nem riad vissza az erős középrésztől, amely tökéletesen illeszkedik az arcához.

3. Egy gombos orr

6 frizura az orrodhoz
Ha rövid, kecses, gombos orral születtél, érdemes megfontolni a hajad extra textúrájú levágását. Ez lehet több hullám és fürtök formájában, rövidebb vágásban, például pixie vagy bob formájában. Ez lehetővé teszi, hogy az orra minden szögből ragyogjon, teljes pompájában.

4. Beakasztott orr

6 frizura az orrodhoz
A horgos orroknak nagyszerű karakterük van, és merész szabásokkal, például frufruval formázhatók. Ez kiegyenlítheti az arc felső és alsó részének arányait, ha eltereli a figyelmet az orráról. Ez egy fantasztikus módja annak, hogy megmutassa az orrát, és stílusosan ölelje fel.

5. Egy hagymás orr

6 frizura az orrodhoz

Ez a fajta orr jellemzően alul nehéz, és a végén egy húsosabb rész található. Az ilyen típusú orr stílusának egyik legjobb módja egy rövid pixie vágás, amely egyszerre nyitja meg az arcát, de egyben ellaposítja arcvonásait is, beleértve az orrot is.

6. Felhajtott orr

6 Hairstyles for Your Nose Shape
És végül, ha olyan valaki, akinek az orra a végén fel van húzva, akkor érdemes lehet egy texturált bob beszerzésén gondolkodni. Ez a puha megjelenés nem fogja erősen kiemelni a vonásait, és a rendetlen oldalrésszel kellemes egyensúlyt teremt az orrod között