Élve gyújtották fel a 11 éves gyermeket, csak erős idegzetűeknek ajánlottak a részletek és a képek! - Life Story

Élve gyújtották fel a 11 éves gyermeket, csak erős idegzetűeknek ajánlottak a részletek és a képek!

A durva bántalmazás során a fészerbe zárták a kisfiút.

Egy csupán 11 éves judo-bajnok kisfiút egy fészerbe zárták, majd rágyújtották a raktárat, hogy elevenen meggyulladva lelje halálát Oroszországban. Az esetet megelőzően összeveszett néhány nála idősebb gyerekkel a helyi média szerint, ők bosszulták meg ilyen brutálisan a sérelmeiket.

Boy, 11, is burned alive 'after being doused in petrol' and locked inside shed | Daily Mail Online

A DailyStarnak egy szemtanú azt mondta, hogy a nagyobb gyerekek a raktárba zárták az Albert nevű kissrácot, majd benzinnel locsolták le a fészert, és meggyújtották. A további részletek még ennél is durvábbak. Miután a rendőrség elfogta a gyerekeket, az egyikük azt mondta, hogy még a térdét is megnyomorították Albertnek, hogy ne tudjon elszaladni, amikor bevitték a bódéba.

Ráadásul a jobbára 13-15 év közötti elkövetőket egy csapat lány kísérte, akik a Facebook-oldalukon élőben közvetítették a tűzesetet.

tűzeset Albert Oroszország
Élőben közvetítették Facebookon a „kivégzést” /Fotó: Facebook

Az ügyben nyomozó csoport vezetője szerint az idősebb gyerekek féltékenyek voltak a 11 éves társuk sikeres Judo-eredményeire, ugyanis nemrég is a korosztályában egy neves versenyt nyert meg. Ez okozhatta az összeszólalkozást, amely során a túlerő győzedelmeskedett Albert felett. A fiú apukája vigasztalhatatlan…

Perfectgift
Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅