Hódi Pamela új, megrázó dolgokat mondott Berki Krisztián haláláról - Life Story

Hódi Pamela új, megrázó dolgokat mondott Berki Krisztián haláláról

2022 májusában halt meg Berki Krisztián, két gyereket hagyott maga után. Nagyobbik lánya, az akkor még csak 8 éves Natasa találta meg Krisztiánt annak teraszán. Hódi Pamela eddig nem szólalt meg a témában, most azonban őszintén beszélt érzéseiről.

Tóth-Hódi Pamela azt mondta legutóbbi interjújában, hogy mára már mindannyian jól vannak, az elején viszont rettenetesen nehéz volt feldolgozniuk a gyászt.
Ha úgy történik az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna.Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, mi történt az apjával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna. Belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt feldolgozni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt” – mondta a Story Magazinnak az édesanya, aki azt is elárulta, Krisztián jó apa volt.

Rengeteget veszekedtünk, de azt sosem vontam kétségbe, hogy szereti a gyermekeit.Borzasztóan sajnálom, hogy a kislányomnak sem sikerült máshogy az élete, mint az enyém, és neki is az apukája nélkül kell felnőnie.”

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅