Megszólalt a késelő kislány édesanyja. - Life Story

Megszólalt a késelő kislány édesanyja.

Megszólalt a bőnyi késes támadás áldozatának és elkövetőjének az édesanyja is. A megszúrt lányt megműtötték, a nehezén már túl van.

„Sokkot kaptam a hírre, hiszen a lányom egy csendes, szelíd kislány. Nem haragszom a szurkáló osztálytársára, számomra csak az a fontos, hogy a gyerekem életben maradjon” – mondta annak a gyereknek az édesanyja a Magyar Nemzetnek, akit szívtájékon szúrt az osztálytársa hétfőn Bőnyben az általános iskolában.

Van, amit nem értek. Mi vesz valakit arra, hogy kést vigyen az iskolába, és halállistát írjon? A fiam elmondása szerint Mirella és két unokatestvére neve is szerepelt. Hogy nevelték ezt a gyereket a szülei?

– mondta a nő. A lányt a szünetben szúrta szívtájékon az osztálytársa. A sérült lányt mentőhelikopter szállította kórházba. A gyerekek sokkot kaptak az esettől, mindenkit hazaküldtek az iskolából.

A Telex információi szerint a támadás áldozatát megműtötték, és a nehezén már túl van. Az elkövető lányt ismerősei furcsának írják le, mostanában vérfarkasokat utánozott a mozgásával, furcsa üzeneteket írt Messengeren, majd visszavonta azokat.

A lapnak nyilatkozott a késeléssel gyanúsított lány édesanyja. Elmondása szerint gyermekének apjával jó ideje megromlott a kapcsolatuk, külön is költöztek, de a hétvégén megfenyegette őket, és rendőrt kellett hívnia. Úgy gondolja, ez is szerepet játszhatott a kislány viselkedésében. Azt mondta, lánya korábban mosolygós volt, ám mára ez megváltozott.

Ma reggel a lányom apja hívott. Azt mondta a telefonba: »a lányod megszúrt valakit az iskolában«. Sokkot kaptam, idesiettem. Erősnek kell most lennem

– fogalmazott.

Megosztás