DRÁMA: ELHUNYT LÁNYA UTÁN A DUNÁBA VETTE MAGÁT AZ ÉDESAPJA.. Két hónapja menekült családjával Visegrádra a tinédzser. - Life Story

DRÁMA: ELHUNYT LÁNYA UTÁN A DUNÁBA VETTE MAGÁT AZ ÉDESAPJA.. Két hónapja menekült családjával Visegrádra a tinédzser.

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, kajakosok találták meg annak a 16 éves lánynak a holttestét, aki még szerdán Visegrádnál tűnt el a Dunában. Több mint 50 kilométert sodródott a tinédzser teste, egészen Budapestig, az Újpesti vasúti-híd közelébe.

A tinédzser 7 éves húgával és egy 14 éves helyi barátjával ment fürdeni a folyóba. Hozzátartozóik úgy tudták, szokásuk szerint csak a városba mentek.

A két kislány családja Kárpátaljáról menekült Visegrádra. Két hónapja telepedtek le, ott tervezték jövőjüket. A veszteség súlya alatt a fiatal lány szerettei összetörtek.

A lány apját telefonon értesítették a tragédiáról. A férfi azonnal biciklivel a helyszínre rohant és a Dunába vetette magát, hogy megkeresse gyermekét, de csak a vízen sodródó papucsát találta meg.

A helyieket is megrázta a család tragédiája. Úgy tudni a történtek olyannyira megviselték a hős Dávidot, hogy pszichiáter kezeli.

 

Megosztás