Hősként halt meg a hétgyermekes családapa: három gyermeke életét is megmentette. Anya: ” Én is meghaltam belül” - Life Story

Hősként halt meg a hétgyermekes családapa: három gyermeke életét is megmentette. Anya: ” Én is meghaltam belül”

A walesi partoknál fulladt a tengerbe a hét gyerekes családapa, Johnatan Stevens. A férfi három gyermekét ugyanis elkapta a dagály, a férfi pedig saját élete árán óvta meg a kicsiket a fulladástól.

Jonathan Stevens és felesége, Laura hét gyerekükkel együtt nyaraltak éppen a walesi partoknál, amikor ebédidő közben megpillantották minden szülő rémálmát: hét gyerekük közül három ugyanis a parton játszott, amikor az érkező dagály elragadta a kicsiket. Bár a partiőrséget is riasztották, Jonathan azonnal a gyerekei segítségére sietett – írta a MirrorA férfinek három gyermekét sikerült is a parta mentenie, azonban a végére olyannyira elfogyott minden ereje, hogy ő már képtelen volt a partra úszni, és a vízbe fulladt. Még úgy sem tudták megmenteni, hogy a parti őrség emberei szinte perceken belül a bajbajutott apához értek:

– A barmouthi kikötő emberei és a partiőrség is részt vett a mentésben, helikopterekkel érkeztünk a helyszínre a bejelentés után. Légi úton kórházba szállítottuk, ahol sajnálatos módon elhunyt – mondta el a lapnak a partiőrség szóvivője. Jonathan felesége, Laura összeomlott férje halála után:

– Én is meghaltam belül, vele együtt, elvesztettem életem szerelmét, és mind a hét gyönyörű gyermekem elvesztette az apukáját – mondta zokogva az asszony. Hozzátette, örökké szeretni fogja a férfit, akire, amíg csak él, hősként tekint. Forrás: borsonline.hu / mirror.co.uk

Megosztás