Gyermekgázolás Szegeden – Az anya: Nem kell nyugtató, átélem a fájdalmat - Life Story

Gyermekgázolás Szegeden – Az anya: Nem kell nyugtató, átélem a fájdalmat

Sóderszállító teherautó gázolt halálra egy hatéves kislányt Szegeden hétfő délután. A kis Kiarát nevelőapja testvére hozta el az óvodából. Az édesanya megbízott a fiatal nőben, akire most sem haragszik, de szeretné tud- ni, hogy pontosan mi történt.

Ésszel felfoghatatlan tragédia. Bernát Zsuzsanna boldogan nevelte egyetlen gyermekét, a hatéves Kiarát, és igyekezett neki erején felül mindent megadni. Úgy hitték, hogy az ő szövetségüket senki és semmi sem tépheti szét, de a kegyetlen valóság közbeavatkozott.

MEGÉREZTE, HOGY BAJ VAN

A végzetes nap reggelén a szokásaiknak megfelelően anya és lánya együtt indultak el otthonról.

BEMENTÜNK A KÖZÉRTBE, HOGY KIARÁNAK VEGYEK A KEDVENC TEJSZELETÉBŐL. AZTÁN ELINDULTUNK AZ ÓVODÁBA, ÉS ÚT KÖZBEN MEGREGGELIZTÜNK, KÖZBEN BESZÉLGETTÜNK. MONDTAM NEKI, HOGY NAGYON SZERETEM, ÉS A DÉLUTÁNI JÁTÉKOT TERVEZGETTÜK– mondta a Borsnak a gyászoló édesanya, akit délután telefonon hívott a sógornője. Zsuzsanna nem is tudja, miért, de megérezte, hogy baj van. – Azt mondta, siessek, mert Kiarát a Csillag téri körforgalomnál elütötte egy teherautó. Mire odaértem, már a mentősök próbálták a kislányomat újra­éleszteni. Legalább egy órán keresztül mindent elkövettek, de nem tudtak rajta segíteni. Sosem felejtem el, hogy mennyire könyörögtem az orvosnak, hogy segítsen Kiarán, de teljesen tehetetlen volt. Most úgy érzem, minden hiábavaló az életemben, semminek nem látom az értelmét – csuklott el Zsuzsanna hangja. Az anya a saját bevallása szerint nem táplál haragot sógornője iránt, de szeretné megtudni a teljes igazságot a baleset körülményeit illetően. – írja a borsonline.hu 

 

Megosztás