Öt napig éltek mamájuk holttestével összezárva a gyerekek, mire rájuk találtak. - Life Story

Öt napig éltek mamájuk holttestével összezárva a gyerekek, mire rájuk találtak.

Egy öt és egy hétéves texasi kisfiú majdnem egy héten keresztül élt hirtelen elhunyt nagymamájuk holttestével a lakásban, mire rájuk találtak.


A gyerekeknek sehogyan sem sikerült feloldaniuk váratlanul meghalt 71 éves Connie Taylor telefonját, így nem tudtak segítséget hívni, az ajtó pedig kulcsra volt zárva, amit szintén képtelenek voltak kinyitni.

Végül egyik tanáruknak tűnt fel, hogy a testvérpár napok óta nem jelent meg az iskolában és lehetetlen volt elérni Taylort mobiltelefonon, ami közben le is merült. A gyermekek a szüleikre nem számíthatta, ugyanis nemrégen kiemelték őket családjukból, és csupán egy hónapja kerültek hivatalosan az elhunyt asszony gyámsága alá.

Öt nappal az asszony halála után a rendőrség törte rá az ajtót a kicsikre, akik a körülményekhez képest jól voltak, szerencsére volt mit enniük és minden napra jutott nekik tiszta ruha is.

– Tudták, hogy baj történt, de nem tudtak szólni senkinek sem.JELENLEG JÓL VANNAK, DE IDŐRE LESZ SZÜKSÉGÜK, MIRE FELDOLGOZZÁK AZ ŐKET ÉRT SOROZATOS TRAUMÁKAT– nyilatkozta a család egyik ismerőse.

Úgy tudni, hogy Connie Taylor természetes halált halt. A két kisgyerek a tragédia után sajnos ismét visszakerült az intézetbe.

Megosztás