„Megbocsátok, mert semmi sem hozhatja vissza a gyermekem” – Rita már nem haragszik a fiúra, aki 15 éves lánya halálát okozta - Life Story

„Megbocsátok, mert semmi sem hozhatja vissza a gyermekem” – Rita már nem haragszik a fiúra, aki 15 éves lánya halálát okozta

Nem akar élete végéig gyűlöletben élni az az anya, akinek a lánya egy díler miatt halt meg.

Gyűlölet nélkül akarja folytatni az életét az az anya, akinek a 15 éves lánya egy buliban lett rosszul és nem tudták megmenteni az életét. Meg akar bocsátani annak a fiúnak, aki kábítószert adott a lánynak, mely végül a halálát okozta.

Az angliai Camborne-ben élő Rita Hole megbékélt azzal, hogy a 19 éves fiú a friss ítélet szerint két év felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta, hogy 2018 júliusában olyan tablettákat adott a 15 éves Shakirának, amitől a lány szervezete összeomlott, és egy nappal később a kórházban meghalt.

„Azzal, hogy drogot fogyasztott, Shakira is hibát követett el. Nem haragudhatok örökké a fiúra, hibázott, de megbánta. Ezt meg kellett tennem, hogy tovább tudjak lépni. Már úgysem hozhatja vissza semmi a lányomat, és tudom, hogy sajnálja, ami történt. Megbocsátok, nem akarok örökké haragban élni” – mondta az anya a Daily Starnak.

Hozzátette, lánya örökre a szívében marad. A történettel pedig szeretné felhívni a fiatalok figyelmét a kábítószer veszélyeire.