Ezek a csillagjegyek nem jönnek ki jól egymással. - Life Story

Ezek a csillagjegyek nem jönnek ki jól egymással.

Oroszlán-Mérleg

Az Oroszlánok nem bírják elviselni a Mérleg döntésképtelenségét és bizonytalanságát. Mindketten más-más módon, de magukra akarják vonni a figyelmet és a középpontban szeretnének lenni. Az Oroszlánok folyton irányítani akarnak, azonban a Mérlegek nem hagyják magukat.

Nyilas-Bak

A Nyilasok és Bakok nem férnek meg egymás mellett, ugyanis mindketten igen erőteljes személyiségek. A Nyilasok nehezen viselik a konkurenciát, a Bakok pedig a legapróbb megjegyzésre is ugranak és egy Nyilas közelében a beszólások csak úgy repkednek.

 Szűz-Rák

A Szűzek nem tudják elviselni a Rákok racionalitását, pedig  próbálják. Földhöz ragadt természetük miatt a Rákok a végletekig ki tudják hozni a sodrukból a Szűz jegyében született csillagjegyeket. A Rákok ugyanakkor csak tervezgetnek, míg a Szűzek eközben megvalósítanak. A Rákok érzékenységük miatt mindent magukra vesznek, amit a Szűz felró nekik, míg a Rák a Szűz jegyűek csavaros kommunikációjától megy falnak.

Kos-Bika

Nincs sok közös bennük. A Kos egy karmikus vonzódást érez a Bika iránt, úgy gondolja, hogy sokat tanulhat tőle az életben. Azonban ez a két csillagjegy egyáltalán nem illik össze egymással. A sorozatos csalódások következtében egyik, vagy akár mindkét fél megcsalásra adhatja a fejét.