Dráma: 10 éves korától készült az öngyilkosságra a fiatal lány. Mikor a kórházból, másnap kiengedték szörnyű dolog történt.. - Life Story

Dráma: 10 éves korától készült az öngyilkosságra a fiatal lány. Mikor a kórházból, másnap kiengedték szörnyű dolog történt..

10 éves korától készült az öngyilkosságra a lány: kiengedték a kórházból, másnap eldobta az életét

Szörnyű részletekre derült fény annak a 16 éves lánynak az öngyilkosságával kapcsolatban, aki egy nappal a kórházból hazaérkezése után dobta el az életét: hat éve készült a dologra.

Bátyjának a barátai találtak rá a 16 éves lányra, aki egy nappal azután lett öngyilkos, hogy hazaengedték a kórházból – az orvosok szerint ugyanis már jó mentális állapotban volt. Most kiderült, a tinédzser fejében 10 éves kora óta töbször megfogalmazódott, hogy eldobja az életét.

MARADNI AKART A KÓRHÁZBAN

A 16 éves Brooke Firth azután került be az angliai Wakefieldben található Pinderfields Kórházba, hogy túladagolta magát.

EGY NAPIG BENNTARTOTTÁK, MAJD EGY 40 PERCES ELBESZÉLGETÉS UTÁN ÚGY DÖNTÖTTEK, KELLŐEN JÓKEDÉLYŰ AHHOZ, HOGY HAZAKÜLDJÉK – A LÁNY HIÁBA KÉRTE, HOGY MARADHASSON, MERT OTTHON NEM ÉRZI MAGÁT BIZTONSÁGBAN.

Másnap este biciklivel ment el a közeli South Heindleybe, ahol testvérének barátai találtak rá holtan – karján még ott volt a kórházi cimke is. Az eset még 2017 őszén történt, ám az édesanyja most megtörte a csendet, miután a nyomozás nem találta hibásnak kórházat – a halottkém szerint jogosan engedték haza a lányt.

MEGELŐZHETŐ LETT VOLNA AZ ÖNGYILKOSSÁG?

Michelle úgy gondolja az orvosoknak hallgatnia kellett volna a lányra, aki maradni akart a kórházban.

TELJESEN CSERBENHAGYTÁK, HAZAKÜLDTÉK ANNAK ELLENÉRE, HOGY KÉRTE, TARTSÁK BIZTONSÁGBAN. BROOKE ÖNGYILKOSSÁGA MEGELŐZHETŐ LETT VOLNA

– nyilatkozta az édesanya.

10 ÉVESEN KEZDŐDÖTT

ARRA IS FÉNY DERÜLT MOST, HOGY BROOKE MÁR RÉGÓTA KÉSZÜLT AZ ÖNGYILKOSSÁGRA. AZ ÉDESANYA ELMONDÁSA SZERINT LÁNYA ÉLETVIDÁM ÉS BOLDOG GYEREK VOLT, AMÍG BE NEM TÖLTÖTTE A TIZEDIK ÉLETÉVÉT. EKKOR MENTÁLIS GONDJAI ADÓDTAK, TÖBBEK KÖZÖTT AZÉRT, MERT NEM SOKKAL ELŐTTE ELVESZTETTE AZ ÉDESAPJÁT.

A nő ezután azonnal segítséget kért, és egészen a lány haláláig jártak szakemberhez. Kiderült, Brooke a háziorvosának háromszor is azt mondta, hogy öngyilkos gondolatok fogalmazódtak meg benne, először akkor, amikor csupán 10 éves volt.

Bár a tragédiát megelőző évben, mintha minden jól alakult volna, Brooke barátnőket szerzett magának és egy rögbicsapatba is belépett. 2017 őszén előbb túladagolta magát, majd a kórházból hazaengedve öngyilkos lett. Az édesanyja fejébe pedig örökre beleégett az a kép, amikor a rendőrök közölték vele, a lánya meghalt.

(via)

VAN SEGÍTSÉG!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

OSZDMEG MÁSOKKAL.