Gáspár Zsolti Intenzív osztályra került – Elkapta a koronavírust. – Ezt mondta a vakcináról. - Life Story

Gáspár Zsolti Intenzív osztályra került – Elkapta a koronavírust. – Ezt mondta a vakcináról.

A koronavírus tüneteit kezdte produkálni Gáspár Zsolti. Eleinte azt hitte, az otthoni gyógyszerezés segíthet, de édesapja unszolására bement a balassagyarmati kórházba, ahol kiderült: elkapta a koronavírust.

Gáspár Zsolti múlt hét szerdán kapta meg a koronavírus oltás első adagját, melyről éppen lapunknak nyilatkozott boldogan. A jelek szerint korai volt az öröme, mivel péntek reggel iszonyatos fájdalmakra és magas lázra ébredt.

AZZAL KEZDENÉM, HOGY NEM AZ OLTÁS MIATT LETTEM BETEG, A KORONAVÍRUST MÁR KORÁBBAN MEGKAPTAM, TALÁN ÉPPEN EGY-KÉT NAPPAL AZ OLTÁS ELŐTT.

– Azt mondták a dokik, hogy ha csak két nappal korábban kaptam volna meg a vakcinát, megúsztam volna ezt a nyavalyát, ami most szó szerint ledöntött a lábamról. Ez pech! Hidegrázásom volt, negyvenegy fokos lázam. Az ízületeim úgy fájtak, mintha kalodába lettek volna zárva – kezdte a Borsnak Zsolti gazda, aki pár órával az első tünetek jelentkezése után már kórházba is került.

– Vettem be láz- és fájdalomcsillapítót, de nem segített. Amikor már alig kaptam levegőt, édesapám bevágott az autóba és rohant velem a kórházba, ahol azonnal elvégezték a tesztet, ami pozitív lett, majd CT-vizsgálatra küldtek. Kiderült, hogy kezdődő tüdőgyulladásom van, ezért befektettek az intenzív osztályra, ahol infúziót kaptam és oxigénre kötöttek – mesélte Zsolti, aki szerencsére jól reagált a kezelésre, így alig 24 óra után már haza is mehetett. Forrás: Borsonline https://www.borsonline.hu/celeb/gaspar-zsolt-koronavirus-intenziv/224771?fbclid=IwAR2z220d_6vqy5KzMJ0nV1FSh3KKKJ5XovE8rrtudXVxIHx2aO3wj1APYjY