Gáspár Zsolt beismerte: Ő gyújtotta fel a nádast Győzikéék háznál. - Life Story

Gáspár Zsolt beismerte: Ő gyújtotta fel a nádast Győzikéék háznál.

Gáspár Zsolt nem tagadja, ő gyújtotta fel testvére háza mögött a nádast. Tettét azzal indokolta, hogy az allergiát okozó növényeket akarta elpusztítani, ami komoly egészségügyi problémát jelentett a gyerekeinek.

– Ez biztonságos volt, nem gyújtom magamra a lakást. Igen, én vagyok újságpapírral a kezemben a kamerán, miért tagadnám le? Az ikergyerekeim nagyon köhögnek a nádtól, és felénk fújja a szél. Tisztasági gyújtást csináltam, erre már ők mindjárt mentek kamerával – mondta a fiatalabb Gáspár, majd hozzátette, a tűzből senkinek nem lett volna problémája.

NEM VAGYOK ÉN BŰZÖZŐ, HOGY SZÓLNOM KELLENE MINDENKINEK. A SAJÁT TULAJDONUNK AZ A NÁDAS.Beának semmi baja nem lett, csak körbehaknizik most mindent. Vittem magammal egy kis újságot, hogy tudjam szórakoztatni magam. Olvasgattam közben. Fiúk, a bolhából csináltak elefántot – hangsúlyozta Zsolt, majd hozzátette, a problémát elhárította, most már a gyerekeit is ki tudja engedi az udvarra, a pollennem zavarja tovább őket. Forrás: Borsonline.hu 

 

Megosztás