Előszületésnapi bulija után halt meg édesanyja autójában a 14 éves Kristóf. Ez történt. – Képek - Life Story

Előszületésnapi bulija után halt meg édesanyja autójában a 14 éves Kristóf. Ez történt. – Képek

Három gyanúsítottja van annak a szörnyű balesetnek, amely tavaly nyáron történt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Egy 14 éves kisfiú halt meg, miután villanyoszlopnak csapódott és kigyulladt egy autó. Az jármű a kisfiú édesanyjáé volt, aki egy ittas férfinek adta át a volánt. Ezután történt a baleset.

Halálos baleset

Amint arról a Kékvillogo.hu is beszámolt, 2020 nyarán villanyoszlopnak csapódott és kigyulladt egy gépkocsi Hodász belterületén, a Dózsa György utcában. Az autóban három ember utazott. Ketten az ütközés erejétől kizuhantak a járműből, míg a 14 éves Kristóf a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kigyulladt az autó

A 14 éves Kristófot még a kocsi lángra lobbanása előtt ki tudták szedni a járműből. A mentésben az utcában lakók is segítettek. A baleset következtében körülbelül 50 házban az áramszolgáltatás is szünetelt, mivel az autó a becsapódáskor négy darabra törte a betonoszlopot.

Teljesen összetört az autó

Az ütközés energiája olyan nagy volt, hogy a kocsi megperdülve a tetején állt meg, utastere gyakorlatilag eltűnt.

Helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Frissmedia.hu

Egy részeg férfi vezette az autót

A baleset után Kristóf édesapja, András a fia haláláról azt mondta, egy részeg ismerősük vezette az autót, amely felborult, majd kigyulladt, Kristóf pedig a kocsiban rekedt. Forrás: kekvillogo.hu

Megosztás