Sírva dolgoztak a tűzoltók a kútba esett kisfiú megmentésén. – Részletek - Life Story

Sírva dolgoztak a tűzoltók a kútba esett kisfiú megmentésén. – Részletek

Rengetegen, emberfeletti erővel próbálták megmenteni annak a három éves kisfiúnak az életét, aki szombat délután vesztette életét Hatvanban, miután 5 métert zuhant egy kútba.

Szombat délután Hatvanban, egy hétvégi ház kertjében játszott egy három éves kisfiú és egy hat éves kislány, amikor a kisebbik gyermek beleesett egy fedetlenül álló, fúrt kútba. Bár azonnal rengeteg segítség érkezett a helyszínre, a kútba esett kisfiú életét már nem tudták megmenteni.

Mint kiderült, a helyszínen igazi emberfeletti munka folyt, a gyermek öt métert zuhant, ott akadt fenn. A súlyos tragédia pedig a sokat látott szakembereket is megviselte. „Nagy pacsi a névtelen hősöknek, akik mindent megtettek. A markológép vezetőjének, akinek folytak a könnyei, miközben ásott. A tűzoltóknak, akik a gödör szélén sorakoztak, egymás kezébe adták lapátot, a végén pedig könnyezve borultak egymás vállára – írta egy kommentelő, aki a helyszínen tartózkodott a mentés idején.

A Hatvan hétvégi házas részén, Nagygomboson szinte lesokkolódtak az emberek a történteken. A laza talajon álló, a helyiek szerint 15 méter mély kút nem volt kibélelve, ráadásul csupán egy lavórral, és egy arra helyezett kővel takarták el. A szülők a tragédia idején a házban tartózkodtak, azt, hogy a hevenyészett fedelet valaki eltávolította-e, azt a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

A környékbeliek úgy tudják, a kútba esett kisfiú szülei a történtek után sokkot kaptak, egyelőre nyilatkozni sem voltak hajlandóak

Megosztás