Újabb családi tragédia érte L.L. Juniort, összeomlott a gyásztól. - Life Story

Újabb családi tragédia érte L.L. Juniort, összeomlott a gyásztól.

Elhunyt L.L. Junior anyai nagymamája – írta meg a Blikk.

Az idős asszony koronavírus-fertőzéssel került kórházba, s bár túljutott a betegségen, még mielőtt hazaengedték volna, meghalt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jánkmajtison lakott Mámi, ahogy mindenkit ismerte. Onnan kaptuk a hírt, hogy beteg lett, azonnal odautaztunk anyukámmal, nagynénémmel. Ápolták, fürdették, ellátták, majd pénteken került kórházba. Azt mondta az orvosa, hogy hamarosan kiengedik, átfutott rajta a kór. Sajnos, nem így lett, tegnap megebédelt, elaludt, majd többet nem ébredt fel – nyilatkozta szomorúan a rapper.

Rézműves Mária 1927. január 31-én született, nyolc gyermeke, összesen pedig közel kétszáz unokája, dédunokája, ükunokája született. A tradíciók szerint Juniorék most a temetésig virrasztanak, amit a járványhelyzet miatt kisebb csoportokban tesznek. Az idős asszonyt szombaton helyezik örök nyugalomra.

L.L. Junior családját az elmúlt két évben nagyon sok fájdalom érte. Az énekes kisfia 2019 augusztusában vesztette életét, szinte felfoghatatlan módon: a hároméves Dávidka csak át akart szaladni az út túloldalára a zebrán, de nem figyelt a pirosat mutató közlekedési lámpára, avagy talán nem is tudta, hogy az mit jelent. Egy autós abban a pillanatban érkezett oda, és bár szabályosan hajtott, nem tudta elkerülni az ütközést, elgázolta a kisgyereket. Tavaly decemberben újabb tragédia történt: a rapper az anyósát, Egerszegi Juditot gyászolta, aki elkapta a koronavírust, és bármennyire küzdött, öt hét alatt legyőzte a betegség. Forrás: ripotst.hu

Megosztás