Cristiano Ronaldo " Olyan nincsen hogy nem jutunk tovább a csoportból, ez nem történhet meg - Life Story

Cristiano Ronaldo ” Olyan nincsen hogy nem jutunk tovább a csoportból, ez nem történhet meg

In this handout picture taken and released on June 14, 2021 by UEFA, Portugal's forward Cristiano Ronaldo gives an MD-1 press conference at the Puskas Arena in Budapest, on the eve of the UEFA EURO 2020 football match between Hungary and Portugal. (Photo by Handout / UEFA / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / UEFA" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Cristiano Ronaldo a németek elleni elvesztett Eb meccs után nyilatkozott, ahol elmondta megérdemelten nyertek a németek, de hozzátette a két öngól megtörte a csapatot.

” Jól játszottunk nagyon szép támadásokat vezettünk sajnos ez erre volt elég, olyan nincsen hogy nem jutunk tovább a csoportból, Franciaország és Németország nagyon jó játékosok alkotják de mint címvédők nem engedhetjük meg hogy kiessünk. Annál sokkal jobbak vagyunk hogy egy ebből a csoportból nem jussunk tovább.

Kérdezték a Német-Magyar párharcról is hogy ami ott fog történni hatással lehet a továbbjutásra, ennyit mondott róla Ronaldo hogy saját játékukkal foglalkoznak. Nyerni akarnak a Franciák ellen az a biztos.

 

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅