Verstappen: Kib*szott nevetséges, hogy ilyen sok kérdést kapunk erről! - VIDEÓ - Life Story

Verstappen: Kib*szott nevetséges, hogy ilyen sok kérdést kapunk erről! – VIDEÓ

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen egyértelműen kifejezte, mennyire unja már az arra vonatkozó kérdéseket, hogy mi lesz, ha az első körben kerék a kerék ellen fognak csatázni Lewis Hamiltonnal.

 

Az FIA időmérő után sajtótájékoztatójának közvetítője, Tom Clarkson arról akarta megkérdezni a britet és a hollandot, hogy látnak-e esélyt egy újabb első körös csatára, Verstappen viszont még azelőtt, hogy Clarkson befejezte volna a kérdést, közbeszólt. A kérdés így hangzott:

„Lenne egy kérdésem hozzád és Lewishoz. Sok szó esik arról, hogy mi történt a silverstone-i verseny első körében. Ha a holnapi rajtnál ismét kerék a kerék ellen csatáztok…” – mondta Clarkson, majd Verstappen kissé feldúltan így felelt:

„Abbahagyhatnánk már ezt az egészet? Mert egyszerűen nevetséges, hogy ilyen kib*szott sok kérdést kapunk erről. Őszintén mondom, csütörtökön folyamatosan erre a hülyeségre kell válaszolnunk. Szóval le tudnátok állni ezzel?”

„Versenyzők vagyunk, versenyezni is fogunk, és természetesen kemények leszünk, de fairek is. Szóval továbbra is hatjuk egymást” – tette hozzá Verstappen.

 

Megosztás