Megérkeztek az első fotók, már van, aki felvette a harmadik oltást - Life Story

Megérkeztek az első fotók, már van, aki felvette a harmadik oltást

Budapest, 2021. augusztus 1. Dobák András, a kerületi szakrendelõ fõigazgatója beadja a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztetõ adagját az idõsotthon egyik lakójának a Humán Szolgáltatások Igazgatósága Simon Bolivár sétányi Gondozási Részlegében, Csepelen 2021. augusztus 1-jén. MTI/Máthé Zoltán

A koronavírus delta variánsának terjedése miatt fontos, hogy mindenki beadassa magának a harmadik oltást, különösképpen az idősek és a krónikus betegek.

Augusztus 1-től Európában elsőként Magyarország teszi lehetővé a koronavírus elleni harmadik védőoltás felvételét.

Az eeszt.gov.hu időpontfoglalóban a kórházi oltópontok már meghirdették a foglalható időpontokat. Vasárnap országszerte több helyen elkezdődött a vakcina beadása, az orvosok lelkiismeretesen végzik a munkájukat.

 

 

 

 

 


Az új, agresszív vírusmutánsok megjelenése szükségessé teszi, hogy mindenki megerősítse az immunvédelmét.

A harmadik oltás is önkéntes és ingyenes. Az időpontfoglalóban az foglalhat időpontot, aki elmúlt 18 éves, és a második oltását már több mint 4 hónapja kapta meg.

 

Az időseknek, a krónikus betegségben szenvedőknek, és a legyengült immunrendszerű betegeknek különösen ajánlott a harmadik oltás felvétele.                      Forrás www.ripost.hu
Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅