Lefújta az esküvői fotózást, hogy haldokló édesapjával készíthessenek első táncos fotókat - Life Story

Lefújta az esküvői fotózást, hogy haldokló édesapjával készíthessenek első táncos fotókat

A menyasszony, Becky, elmondta a fotósnak, hogy az apja napról napra egyre gyengébb, és sajnos a lehető leghamarabb meg kell ejteniük a fotózást.

Egy esküvő nemcsak két ember egyesüléséről szól, hanem azt is jelenti, hogy együtt ünnepeljük meg ezt az örömteli alkalmat a szeretteinkkel. Minden menyasszony azt szeretné, hogy az édesapja mellette legyen ezen a különleges napon, és az apa-lánya tánc különösen fontos pillanat.

Becky Carey azonban nem tudta ilyen tiszta izgalommal várni az esküvője napját, mivel megtudta, hogy az édesapja valószínűleg nem éri meg, hogy oltár elé vezethesse a lányát, és táncolhasson vele az esküvőjén. Becky édesapja, Timothy Carey, aki annak idején az amerikai légierőnél szolgált, már 4 éve küzdött 4. stádiumú prosztatarákkal és hasnyálmirigyrákkal. De Becky elhatározta, hogy megörökíti az apa és lánya közötti hagyományos táncot egy gyönyörű fotósorozatban.

Az általános iskolai tanár, Becky Carey és vőlegénye, Matt, Virginiából, megpróbáltak megbeszélni egy időpontot az eljegyzési fotók elkészítéséhez a fotósukkal, Bonnie TurnerrelBecky édesapja már nem bírta tovább a kezelést, ezért a hospice ellátás mellett döntöttek. Becky tudta, hogy kevés idejük van hátra, ezért úgy döntött, változtat az eredeti terveken, és megkérte a fotóst, hogy ha lehet, inkább az apjával készítsen róla képeket.

Amikor Bonnie elolvasta a menyasszony e-mailjét, tudta, hogy nem mondhat nemet erre a késére: „Azóta nem készültek profi fotók a családomról, hogy a bátyám és én kicsik voltunk, és ez nagyon sokat jelentene nekünk.” – írta Becky„Természetesen ez egy nagyon nehéz és sötét időszak, de tudom, hogy érzel ezzel kapcsolatban, és milyen gyönyörűen és jelentőségteljesen tudod megörökíteni a szeretetet.”

A fotózás napján Becky a menyasszonyi ruháját viselte, édesapja pedig a légierő egyenruhájában volt, és a szülői ház hátsókertjében táncoltak Becky apjának kedvenc dalára, az Unchained Melody című dalra a Righteous Brothers előadásában. A pillanat annyira megható volt, hogy egyikük sem tudta visszatartani a könnyeit.

„Ő sírni kezdett, így természetesen én is sírni kezdtem.” – mesélte később a menyasszony. „Szomorú volt. De ugyanakkor gyönyörű is. Szándékosan tagadásban voltam afelől, hogy mennyire beteg.” Miközben Becky 70 éves édesapjával táncolt, viccesen a fülébe súgta: „Ez csak gyakorlat, és csak szórakozásból tesszük.” Később elmondta, mennyire jól érezték magukat a fotózás alatt.

A menyasszonyról és édesapjáról készült képek azóta elterjedtek az interneten. Timothy sajnos 5 hónappal a fotózás után elhunyt, és már nem lehetett ott lánya esküvőjén. Bár szeretett volna ott lenni az őszi esküvőn, a teste nem bírta tovább. Az ápolók ugyan kiszállítottak egy kórházi ágyat a család otthonába, de ő nem akart abba feküdni, mert még nem akart elmenni, így a saját ágyába fektették, mesélte Becky„Reggel fél 8-kor találtuk meg.” Timothy álmában hunyt el.

Bármennyire szívszorító is ez a történet, apának és lányának legalább volt lehetősége átélni néhány gyönyörű és emlékezetes pillanatot. A fotóst annyira meghatotta a család története, hogy még egy GoFundMe oldalt s létrehozott a számukra.

Megosztás