Hivatalos: Lionel Messi nem folytatja a Barcelonában - Life Story

Hivatalos: Lionel Messi nem folytatja a Barcelonában

Lionel Messinek ma nem sikerült megegyezni a Barcelonával igy eldőlt hogy biztosan nem a kalánoknál kezdi a szezont. hírek szerint nem sikerült őt meggyőzni a folytatásról. Pénzügyi, és jővővel kapcsolatban. Messi mivel lejárt a szerződése korábban, igy ingyen távozik. Manchester City és PSG szívesen fogadná őt.

Az FC Barcelona hivatalos közleménye Leo Messi távozásáról: “Leo Messi nem marad a Barcelona játékosa.
Annak ellenére, hogy a megállapodtunk az Messivel, aki szívesen hosszabbított volna, a jelenlegi gazdasági problémáink, valamint a LaLiga pénzügyi szabályai nem teszik lehetővé a szerződéshosszabbítást.
Ennek eredményeként Lionel Messi nem marad Barcelonában. Mindent köszönünk az argentin játékosnak, és sok sikert kívánunk neki a jövőben.”
A gránátvörös-kékek színeiben 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett Messinek a 2020/2021-es szezon végén lejárt a szerződése a Barcelonával, és bár az elmúlt napokban arról szóltak a nemzetközi sajtóhírek, hogy további öt évre hosszabbíthat az argentin klasszis, ma eldőlt, hogy más csapatban folytatja pályafutását.
Lionel Messi korábban nem tudta hogy nem tud megállapodni a Barcával igy visszautasította a PSG ajánlatát, de úgy tünik Neymar miatt mégis ott fogja folytatni.

További részletek hamarosan !!

Megosztás