Dráma: Egy nővér a kiságyhoz kötözte a babát. De ez még semmi.. - Life Story

Dráma: Egy nővér a kiságyhoz kötözte a babát. De ez még semmi..

Influenza és rotavírus gyanúja miatt kerültek kórházba az 5 hónapos ikrek. A gyermek édesanyja meg volt győződve róla, hogy kicsinyei jó kezekben vannak, és hamarosan felépülnek. Azonban, amikor meglátta őket, nem akart hinni a szemének.

A megdöbbentő látványtól megdermedt a nő ereiben a vér. A gyermekei piszkos pelenkában voltak, és az egyikük lába az ágyhoz volt kötözve. Azonnal rohant a személyzetért, hogy valaki szolgáljon magyarázattal erre a szörnyű bánásmódra.

Végül egy kórházi dolgozó azt válaszolta az édesanyjának, hogy “Nem várhatja el tőlünk, hogy folyamatosan mellette üljünk és ötpercenként cseréljük a pelenkáját.”

 

“Meg sem tudtam szólalni a döbbenettől. Sokkos állapotban voltam. A gyerekek teljesen elhanyagoltak voltak. Csurom kaki és pisi volt mindkettő. A vizelet teljesen kicsípte már a popsijukat. Nagyon megijedtem. Azóta sem voltam képes megnyugodni. Ha eszembe jut a dolog, üvölteni tudnék mérgemben” – mesélte az anya.

Az ikrek édesanyja úgy döntött, hogy értesíti a kórház illetékeseit az esetről, remélve, hogy valamit lépnek az ügyben. Annyi történt, hogy elnézést kértek a nővérek viselkedéséért, biztosítottak, hogy a gyerekek megfelelő ellátást kapnak. Ezzel az anyuka cseppet sem értett egyet, és végképp nem nyugtatták meg.

Az anyuka azt szeretné, hogy ilyen dolog még egyszer ne történhessen meg. Még videót is tett fel az ikrekről a közösségi oldalakra. Nem kellett sokat várni, hogy az egészségügyi minisztérium válaszoljon. A tervek szerint alaposan kivizsgálják az esetet. Szúrópróbaszerű ellenőrzésekre lehet számítani véletlenszerűen kiválasztott intézményekben.

Ti hallottatok már hasonló esetről?

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

Megosztás