Sínen van az Újpest eladása - Ázsiai milliárdok érkeznek - Life Story

Sínen van az Újpest eladása – Ázsiai milliárdok érkeznek

Rövid időn belül új tulajdonosa lehet az Újpestnek. Roderick Duchatelet 10 év után távozhat

 

Idén februárban a csakfoci.hu számolt be róla először, hogy belátható időn belül új tulajdonosa lehet az Újpestnek. Többen is érdeklődtek a nagy múltú klub iránt, magyar és külföldi befektetők egyaránt láttak fantáziát az Újpestben.

 

Úgy tudjuk, hogy a tranzakció létrejöttéhez, egyéb, nem féltétlenül a sporthoz köthető adásvételnek is meg kellett valósulnia, ezért a vártnál hosszabb időre volt szükség a végleges megállapodáshoz. Mivel ez az akadály is elhárult, rövid időn belül hivatalossá válhat a tulajdonosváltás.

 

AZ ÚJPEST ÁTVILÁGÍTÁSA MÁR HÓNAPOKKAL EZELŐTT MEGTÖRTÉNT, AZ ELADÓ ÉS AZ ÁZSIAI PIACON IS NAGYBEFEKTETŐNEK SZÁMÍTÓ VEVŐ RÉSZÉRŐL EGYÉRTELMŰ A SZÁNDÉK, ÍGY AZ ÜZLET MEGKÖTÉSE MÁR CÉLEGYENESBEN VAN.

 

Az szinte biztos, hogy a tulajdonosváltás után több, a klubhoz kötődő korábbi játékos is komoly szerepet kaphat az új projektben.

 

Roderick Duchatelet 10 éve nagy tervekkel érkezett Újpestre, amelyekből azonban kevés valósult meg. A csapatnak nem sikerült a bajnoki cím közelébe kerülnie, a Magyar Kupát viszont háromszor is megnyerte a belga éra alatt.

Megosztás