Halottnak nyilvánították a kisfiú, aki visszatért az életbe, miután az édesanyja a karjába vette. - Life Story

Halottnak nyilvánították a kisfiú, aki visszatért az életbe, miután az édesanyja a karjába vette.

Amikor kisbabáját halottnak nyilvánították, a nő hihetetlen szívfájdalmat élt át. Amikor azonban az anya karjaiba vette a fiát, hogy elbúcsúzzon tőle, igazi csoda történt.

Amikor Kingston Lane 2020-ban megszületett, már az első lélegzetvételtől kezdve igazi harcosnak kellett lennie. Mivel koraszülött volt, a terhesség 24. hetében született kisfiúnak hónapokat kellett a louisville-i kórház újszülött intenzív osztályán töltenie, hogy megerősödjön.

Az orvosok különféle műtéteket hajtottak végre a szívén és a fején, hogy felkészítsék az életre. Kingston az édesanyja, Brittany szemefénye volt, és amikor a kisfiú tavaly gyomorirritáció jeleit mutatta, a nő úgy döntött, beviszi őt a kórházba.

A kisfiú feje megduzzadt, és nem voltak életjelei. Az orvosok megállapították, hogy a Kingston fejébe vezetett shunt cső meghibásodott, és a szívével kapcsolatban is szövődmények léptek fel. Mindent megtettek, hogy megmentsék.

„Az volt a kilencedik próbálkozásuk, hogy újraélesszék, és azt mondták: Mrs. Lane, még egyszer megpróbáljuk, és ez minden, amit tehetünk érte. Teljesen elkékült, nem volt pulzusa, szívverése, és hideg volt. Annyira hideg volt” – idézte fel Brittany.

Igazi csoda volt

Kingstont halottnak nyilvánították, és a megsemmisült anya a karjába vette, hogy elbúcsúzzon tőle. De pillanatokkal később a kisfiú mindenkit elkápráztatott. Visszatért a pulzusa, és megragadta az édesanyja ujját.

„Ez az egész – tényleg nincsenek erre szavaim. Csoda volt. Tényleg az volt” – mondta Brittany.

Minden eshetőségre rácáfolt

Az orvosok értetlenül álltak a történtek előtt, és gyorsan kicserélték a shunt csövet. Brittany elmondta, hogy a kisbabája sokszor rácáfolt az esélyeire, és ez is azt bizonyította, hogy igazi harcos.

Bár Kingston élete nem indult egyszerűen, hihetetlen felépülése azt mutatta, hogy többre hivatott.

Megosztás