Az ágya mellett látja fiát. - Life Story

Az ágya mellett látja fiát.

A celeb édesanyjának a tragédia óta nem volt egy nyugodt éjszakája, mert minden este vagy tízszer felriad arra, hogy eljön hozzá a fia szelleme.

Másfél hónappal ezelőtt, május hatodikán, váratlan hirtelenséggel halt meg az ország egyik legismertebb celebje, Berki Krisztián. A híresség tragédiája megrázta az egész országot, alig volt olyan háztartás, ahol ne arról beszéltek volna, hogy vajon pontosan mi történt a ránézésre egészséges egykori sportolóval… A halál pontos okát a mai napig nem hozták nyilvánosságra, és bár még mindig tart a nyomozás, valószínűsíthető, hogy a szervezetébe juttatott kemikáliák okozták a szívmegállást. Berki Krisztiánt két kisgyermeke, felesége, Mazsi és az édesanyja, Júlia asszony gyászolja a mai napig, vigasztalhatatlanul.

A megrendült rokonságban lelkileg talán Krisztián anyukája van a legrosszabb lelki állapotban. Ő az egyetlen ­fiát vesztette el, a támaszát, a büszkeségét, a vérét, a mindenét.  A megtört édesanya lapunknak árulta el, rémálmok gyötrik, nem tud aludni, és minden éjszaka fiát látja az ágya mellett.

A részletek, és hogy hogy van Júlia asszony, a hétfői Borsban olvashatják el.

Megosztás