FELFOGHATATLAN: ÉDESAPJA TAKARÓJÁT ÖLELVE TALÁLTÁK HOLTAN A 3 ÉVES KISLÁNYT - Life Story

FELFOGHATATLAN: ÉDESAPJA TAKARÓJÁT ÖLELVE TALÁLTÁK HOLTAN A 3 ÉVES KISLÁNYT

Rejtély övezi egy három éves kislány halálát, akire a kanapén, édesapja takaróját ölelgetve talált rá az édesanyja. Medina Al-Kathiri halála továbbra is megmagyarázhatatlan, a halottkém pedig „hirtelen, megmagyarázhatatlan gyermekkori halálesetről” írt.

A megtört szívű anyuka „gondoskodó és gyengéd” lánynak írta le, aki „telve volt boldogsággal”. A kislány nyugtalan alvó volt, gyakran szeretett volna a nappaliban aludni az édesapja takarójával. Nagyon hiányolta az édesapját, aki őrizetben van.

Az anyuka hiába szólongatta a kislányt, és amikor közelebb ment hozzá, hidegnek találta a testét, és már kékült. Azonnal riasztotta a mentőket. A mentősök már nem tehettek semmit a kicsiért, megállapították a halálát.

„Olyan csendes volt, olyan gondoskodó, olyan gyengéd, tele boldogsággal és örömmel. Mindig mosolygott, mindig kuncogott. Öröm volt a közelében lenni, és mindannyiunknak nagyon hiányzik.”

Medina a halála előtt még játszott a nővéreivel, majd a Jégvarázsos pizsamájában lefeküdt a kanapéra, betakarózott édesapja plédjébe. Édesanyja nem látott rajta semmi szokatlant.

Megosztás