9 jel, hogy különleges képességgel rendelkezel.. - Life Story

9 jel, hogy különleges képességgel rendelkezel..

várakoztál az utcán, vagy tömegközlekedéssel utaztál, amikor ismeretlenül melléd lépett valaki, és elmesélte őszintén az élete történetét vagy annak egy fontos részletét. Anélkül, hogy egyetlen szót is szóltál volna, az idegen úgy érezte, segítettél megoldani a problémáját. Pedig csak annyit tettél, hogy meghallgattad, ő mégis érezte a belőled áradó gyógyító energiákat.

5. jel, hogy különleges képességed van

Spirituális gyógyítói képességedre utal, ha gyakran fáj a nyakad, a vállad. Ezen a területen “cipeled” ugyanis mások problémáit. A többi ember gondjai ugyanis nem csak mentálisan terhelnek le, fizikai fájdalom formájában is jelentkezhetnek. Ez a jel figyelmeztető is, hogy túl sok dolgot vettél magadra, ami nem a tiéd. Ideje lerakni a súlyokat. Önmagadra épp oly fontos figyelned, mint másokra.

6. jel, hogy spirituális gyógyítónak születtél

Ha olyan típus vagy, aki szívesen tölti az idejét a szabad levegőn, akinek reggel első dolga, hogy ablakot nyisson, és friss levegővel töltse meg a tüdejét, szinte biztosan gyógyítói képességgel rendelkezel. A gyógyítók ugyanis nem viselik jól a bezártságot, fényre, levegőre, napsütésre van szükségük a kiegyensúlyozottsághoz.

7. jel, hogy különleges képességgel rendelkezel

Vajon mennyire vonzódsz a kristályokhoz? Megnézed azokat kiállításokon, vásárokon? Talán már otthonodban is tartasz belőlük néhányat? Csöppet sem véletlen, hiszen a kristályok gyógyítanak, te pedig önkéntelenül is szívesen veszed a kezedbe, szívesen használod azokat. Anélkül is érzed és tudod, mire valók, hogy a kristálygyógyászatot egyszer is tanulmányoztad volna.

Ezek a jelek bizonyítják, különleges képességgel rendelkezel

8. jel, hogy különleges képességed van

A kezedben bámulatos erő rejlik. Anélkül is fantasztikus az érintésed, hogy tanultál volna profi masszírozást. Pontosan érzed, mit szeretne a partner, akit masszírozol, önkéntelenül tudod, milyen mozdulatok a legkellemesebbek számára. Érzed a testében található fájdalmat, de az is könnyen előfordulhat, hogy látod a gyógyítandó területet az auráján át.

9. jel, hogy spirituális gyógyításra születtél

Több olyan étel és ital is létezik, amelyet a szervezeted nagyon nehezen tolerál, amelyektől szinte mindig rosszul leszel. Érzékeny lehetsz bizonyos ételtípusokra vagy összetevőkre, vélhetően tejterméket, húst, tojást is nagyon keveset fogyasztasz. Könnyen lehet, a vegetáriánus életmódot preferálod.