Mindkét szülője meghalt a fesztiválon: árván maradt az angyalarcú 2 éves kisfiú - Life Story

Mindkét szülője meghalt a fesztiválon: árván maradt az angyalarcú 2 éves kisfiú

Árván maradt az a 2 éves kisfiú, akinek mindkét szülőjét meggyilkolták a chicagói július 4-i vérengzéskor. A 35 éves Irina McCarthyt és a 37 éves Kevin McCarthyt egy tetőtéri mesterlövész ölte meg a mészárlásban, ahol körülbelül 50 ember lőtt sebeket és egyéb sérüléseket is szenvedett – közölték a rendőrség és a kórház illetékesei. A gyanúsított lövöldözőt, Robert Crimo III-t most hétrendbeli gyilkossággal vádolják.

A kisfiú a pánik közben elsodródott a szülei mellől, végül a rendőrség talált rá és visszaadta a családjának. A család most egy GoFundMe oldalt hozzott létre, hogy támogatni tudják a kisfiút.

„Hosszú út áll előtte a gyógyulásig” – mondta Irina Colon, aki a család engedélyével megszervezte a GoFundMe oldalt, hozzátéve, hogy a nagyszülei gondoskodnak majd a fiúról.

„A július 4-i Highland Parkban történt lövöldözést követően a North Shore közössége összegyűlt, hogy segítsen egy fiún, akiről semmit sem tudtunk. Tragikus körülmények között biztonságba vittük, összejöttünk, hogy megkeressük a nagyszüleit, és imádkoztunk a családja biztonságáért. Sajnos meg kell osztanom a nevét… Aiden McCarthy. És több segítségre van szüksége. Szülei, Irina és Kevin meghaltak a július 4-i lövöldözés során. Két évesen Aiden elképzelhetetlen helyzetben van: a szülei nélkül kell felnőnie.”

„Aidenről a szerető családja gondoskodik, de hosszú út áll előtte a gyógyulásig, a stabilitás megtalálásáig, végső soron árvaként. Baráti közösség és család veszi körül, akik szeretettel fogják ölelni, és minden rendelkezésre álló eszközt biztosítanak majd számára a növekedéshez. A családja nevében és az ő engedélyükkel létrehozom ezt az adománygyűjtést, hogy támogassam őt és azokat, akiknek feladata lesz Aiden felnevelése, gondozása és támogatása, miközben elindul ezen a váratlan úton”. Forrás: Bors

Megosztás