Botrány: A rendőrségen találkozik Béres Alexandra és Schobert Norbi - Life Story

Botrány: A rendőrségen találkozik Béres Alexandra és Schobert Norbi

Elképesztő botrány van kialakulóban: egy férfi azt állítja, sikeresen lenyomozta, hogy Béres Alexandra és férje működtetheti azt a Facebook oldalt, melynek tagjai nyolc éve gyalázzák Norbiékat, amivel komoly erkölcsi és anyagi hátrányt okoznak a fitneszgurunak és családjának. Norbi szerint majd a nyomozás kideríti, hogy igaz a hír vagy sem.

A komplett fitnesz-világot megrengette a hír, hiszen ilyen jellegű háborúskodásra még talán sosem volt példa, de még a sokat látott bulvárhír fogyasztók is felkapták a fejüket: Norbi és Réka egyik követője, bizonyos Király Dávid Izmael nagyon komoly vádakat fogalmazott meg Béres Alexandra ellen: a férfi állítja, bizonyítani tudja, hogy Alexandra áll A nagy Norbiréka biznisz nevű, mocskolódó Facebook csoport mögött. A közel másfél ezer tagot számláló nyilvános csoport fő tevékenységére a címből könnyen lehet következtetni: mást sem csinálnak, csak Norbit, Rékát, és az Update termékeket ócsárolják. Van, hogy kukacokat tesznek az ételbe és úgy fotózzák, Réka külsejét figurázzák ki, de nem kímélik a híres páros gyermekeit sem, sokszor állítják pellengérre Larát, Norbikát vagy Zalánkát is.

A csoport ellen az elmúlt években többször is felszólaltak a Schobert család tagjai, volt, hogy udvariasan kérték, fejezzék be amit csinálnak, volt, hogy nyilvános felületen üzentek a működtetőknek, hogy rendőrségi feljelentést fognak tenni, ha nem fejezik be a károkozást. Eddig azonban érdemben nem történt semmi, egészen péntekig, amikor megjelent a hír: a Blikknél jelentkezett egy férfi, aki azt állítja, papírokkal tudja igazolni, hogy Béres Alexandra és férje állnak a csoport mögött, ők azok, akik egy cégen keresztül üzemeltetik azt.

 Alaposan beleástam magam az oldal adataiba, és egyre inkább megijesztett a felfedezés, hogy itt bizony egy konkurenciaharc eszközére bukkantam. (…) Ráírtam az adminokra, hogy szeretnék egy együttműködést. Kaptam is rá választ, hogy nyitottak rá, reklámoznák az oldalam azzal, hogy megosztják a mémjeimet. Százezer forintot kértek tőlem mindezért, én pedig kértem az adatokat az utaláshoz – mesélte a férfi.

Az oldalt kezelő adminisztrátor által megadott PayPal-számlához Király Dávid Izmael meglepetésére, mint mondja, Barna Krisztián neve volt kapcsolva, (így hívják Béres Alexandra férjét) illetve egy olyan telefonszám, ami személyesen Béres Alexandráé.

Béres Alexandra viszont kategorikusan cáfolta, hogy bármi köze lenne az említett oldalhoz. Norbit pedig arról kérdeztük, hogy el tudja-e képzelni, hogy egy csoport mögé bújt híresség keserítette volna meg az életét nyolc éven át?

– válaszolta a Bors megkeresésére Norbi. Annyit még hozzátett:

– Király Dávid Izmaelt nem ismerem személyesen, annyit tudtam róla, hogy 100 kilót fogyott a termékeinknek köszönhetően. Ő keresett meg engem azzal, hogy nyomozott, és ez lett a nyomozása megdöbbentő eredménye.

Norbi nem tartja egyébként konkurenciának Béres Alexandra cégét.

– Ismerjük egymást, de nem vagyunk semmilyen viszonyban, ha találkozunk köszönünk egymásnak és ennyi – mondja.

Amikor azt kérdeztük Norbitól, hogy szerinte életszerű-e, hogy Béres Alexandra ilyet tett volna, így felelt:

Kerestük az ügyben Béres Alexandrát is, de egyelőre nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben. Forrás: bors

Megosztás