KIAKADTAK A RAJONGÓK, EZT TETTE KISFIÁVAL G.W.M - Life Story

KIAKADTAK A RAJONGÓK, EZT TETTE KISFIÁVAL G.W.M

Az internetezők közül sokan teljesen elvennék a történtek miatt a felügyeleti jogot a rappertől.

Hatalmas népharag zúdult G.w.M-re, aki elvitte a dabasi esti 21:00 órakor kezdődő koncertjére a kisfiát. A kicsi Márk pár napja töltötte be a második életévét, az internetezők szerint a rapper pedig nem normális, hogy egy ilyen pici gyereket magával hurcol a koncertjére. Ráadásul többen úgy látták, hogy a kisfiú végig csukott szemmel feküdt édesapja karjaiban, mintha már a fáradtságtól elaludt volna.

Ezen kívül több más kérdés is felmerült a követőkben: Vajon kapott fejhallgatót? Hiszen a koncert zaja akár káros is lehet a hallására, vagy vajon normális az, hogy kétévesen azt hallgatja, hogy például „Nézd meg a k*rvák, a láncom, a nyakam letépte. Rapstar élet, tele fénnyel, ereszkedj térdre. Mert a G.W.M az tudják, hogy bolond g*ci. Az aranyat, a luxust nagyon szereti” – ahogyan azt az egyik legnépszerűbb dalában énekli, a 14 milliós megtekintésnél járó Chivas-ban? 

 

Mint a Ripost is beszámolt róla, G.w.M és gyerekei anyja, Melanie hónapok óta a picik felügyeleti jogán és a gyerektartáson vitáznak. Nos, az ilyen apa-fiú programok nem feltétlenül növelik a rapper esélyeit.

Forrás: Ripost