Könnyek között vallott Köllő Babett gyermekei elvesztéséről - Life Story

Könnyek között vallott Köllő Babett gyermekei elvesztéséről

Az egykori luxusfeleség, Köllő Babett elcsukló hangon mesélte el, miért nem vállal több babát. Vetélése utáni depressziójáról vallott.

A népszerű luxusfeleség, immáron műsorvezetőről nem gondolná senki, hogy élete során megjárta párszor a poklok poklát. Köllő Babett életében sem könnyű minden, noha jómódban él, mégis, számára is éppoly képlékeny a sor, mint bármilyen más embertársáé. Palik László műsorában elmondta, hogy sokat köszönhet a Luxusfeleség műsornak szakmailag, sikeres és keresett színész-műsorvezető a műsor óta lett, azonban a magánéletében sok problémával kellett szembe néznie. Palik kérdésére, hogy „lesz-e még baba?”, Babett nagyon gyorsan vágta rá a választ.

 

– Nem! Már 44 éves vagyok, van egy gyönyörű nagy lányunk már, nem szeretnék több gyereket. Noha, nem mintha nem próbálkoztunk volna korábban, hogy legyen Millának is tesója.

– Sokáig áltattam magam azzal, hogy majd talán jövőre, majdcsak összejön…így teltek el az évek, de jól megvagyunk egymással hárman is persze – nevetett fel Babett, hiszen nagylánya már tini, sok mindenben önálló már. Babett egyébként nagyon pontosan látja, hogy szorgalommal, alázattal, és kitartással jutott el idáig, ezt tanítja lányának is majd a jövőjére nézve.

Köllő Babett a luxusról: A jót könnyű megszokni | BorsOnline

A színésznő Andrásról, a férjéről is beszélt, elmesélte például, hogy bizonyos értelemben adrenalinfüggő volt, amikor megismerkedtek, ám ez mostanra jócskán átalakult.

– Régebben lóversenyezett, ralizott… kereste az izgalmat, de azt mondta, hogy amióta együtt vannak, nem kell neki más, hiszen számára Babett lett az adrenalin forrása

– nevettek ismét össze a kollégák a stúdióban, Laci és Babett, aki már 3 évesen tudta, hogy színész lesz.

Megosztás