Elszakadt a cérna: Előkapta fegyverét, miután káromkodva alázta gyermeke édesanyját L.L. Junior – 18+ - Life Story

Elszakadt a cérna: Előkapta fegyverét, miután káromkodva alázta gyermeke édesanyját L.L. Junior – 18+

L.L. Junior nyilvánosan megalázta exfeleségét, Körtvélyessy Kingát, ezután egy furcsa fotót is megosztott közösségi oldalán.

Mint arról a Bors is beszámolt, a korábban felröppent pletykák igaznak bizonyultak, miután kiderült: valóban egy párost alkot L.L. Junior, és a nála 18 évvel fiatalabb énekesnő, Dárdai Blanka. Az újdonsült szerelmesekről már közös fotó is készült, sőt már a nyilvánosság felé is egyértelműen jelezték, hogy van köztük valami.

Junior augusztus elején még egy udvarias nyilatkozatban tudatta a világgal, hogy végleg véget ért a házassága Körtvélyessy Kingával. Bár akkor úgy tűnt, sikerült a feleknek békében elválniuk egymástól, nem sokkal később már Instagram-sztoriban üzent exének az énekes, habár az akkor még csak egy erősebb beszólásnak tűnt.

Úgy fest, Juniornál most is elszakadt valami, nemrég ugyanis kegyetlen szitokszavakkal illette Kingát, ezután ráadásul egy nagyon furcsa képet is posztolt közösségi oldalán.

A kiakadás ismét az Instagramon, 24 óráig elérhető történetén keresztül zajlott le, a bizonyítékokat pedig – csakúgy, mint az előző alkalommal – rövid időn belül letörölte.

– Valaki mondja már meg a Kingának, mert nem érem el, hogy a kislányommal jogom van beszélni, ha már közös a gyerek, és hívjon fel két xanax között. Illetve azt, hogy a kommunikációt nem tilthatja meg a kislányom és a kisfiam között, akármennyire is szeretné a féltékenységet és irigységet a gyerekeimen levezetni, kérlek… Köszi. 

Vagy hívjam fel azt a drogos ***it hogy engedélyt adjon rá?

– Ps: a gyerekek erkölcsi nevelésének akadályozása, illetve veszélyeztetése BŰNCSELEKMÉNY. Ps2: minden nő, aki azt hiszi, hogy egy kisgyermek szülésével kordában tarthat egy férfit, és ezt is gyakorolja, nemcsak buta, hanem gonosz, a gyerekek lelki világába tapos, visszafordíthatatlan sérüléseket okoz, és jogszabályt is sért. Nem is értem, pedig értelmes és fehér. 

Ha valaki szül egy gyereket, az tényleg azt hiszi, hogy kajakra csak az övé? Mennyire buta és gonosz…

– írta ki magából az énekes.

Az énekes nem finomkodott a szavakkal, ismét Kingához szólt
Fotó: Instagram/L.L. Junior

L.L. Junior nem sokkal később egy olyan fotót osztott meg követőivel, amelyen a konyhaasztala látható, rajta pedig többek között. Forrás: bors

Megosztás