A fodrászok rémálma lesz a mai időjárás. - Life Story

A fodrászok rémálma lesz a mai időjárás.

Kedd
Reggelre többfelé képződik köd, illetve párás lesz a levegő. Az erősen felhős égből eleinte északnyugaton, majd egyre többfelé várható eső, zápor, az Alföldön délután zivatarok is kialakulhatnak. Déltől az északnyugati szél egyre több helyen megerősödik. 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda
Átmenetileg csökken a felhőzet, akár több órára is kisüthet a nap; majd délután délnyugat felől újabb felhősödés kezdődik. A déli szél megélénkül. Marad a 15-20 fokos maximum.

Csütörtök
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. Néhol zivatar is kialakulhat. A reggeli és az esti órákban ködfoltok jelennek meg. 17-19 fok körüli értékeket mérhetünk.

Péntek
Marad a borongós őszi idő. Eleinte csak északkeleten, majd délutántól ismét több helyen eredhet el az eső. Átmenetileg 20 fok köré melegszik a levegő. A délies szél élénk lesz.

Szombat
Erősen felhős időre van kilátás. Főleg reggelig, illetve egy szünet után estétől fordul elő csapadék. Megerősödik a déli, délnyugati szél. 14 és 19 fok között alakul a csúcsérték.

Megosztás