BICIKLIZÉS KÖZBEN ELGÁZOLTA A 11 ÉVES FIÚT A BUSZSOFŐR - Life Story

BICIKLIZÉS KÖZBEN ELGÁZOLTA A 11 ÉVES FIÚT A BUSZSOFŐR

Nagy erőkkel rohantak a mentősök, hogy megmentsék a kisgyermek életét. Ám minden igyekezetük ellenére sem tudtak segíteni rajta.
Egy csodálatos 11 éves kisfiút kerékpározás közben gázolt el egy busz. Az iskolás fiú a dél-tyneside-i Whitburnben biciklizett, amikor a baleset történt.

A mentősök hiába értek pillanatok alatt a helyszínre a gyermek életét nem tudták megmenteni. A rendőrség egyelőre vizsgálja az eset körülményeit. Nagynénje, Laura úgy jellemezte Masont, mint aki elsőként megtanította neki, mi a feltétel nélküli szeretet.

„A legdrágább kisfiú nagynénje vagyok. A kisfiú, aki először tanított meg a feltétel nélküli szeretetre. A kisfiú, aki a mosolyával és a humorával beragyogta a szobát. Sajnos ezt a kisfiút tragikus módon hirtelen elvették tőlünk. Egyetlen szülő sem számít arra, hogy ilyen hírekkel kell szembesülnie, vagy temetést kell szerveznie a 11 éves kisfiának. Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom tenni, de sokan megkérdezték, hogyan tudnának segíteni” – nyilatkozta a Metro oldalának a gyászoló nagynéni.

A család adománygyűjtést szervezett, hogy méltó képen tudjanak elbúcsúzni a csodálatos kisfiútól.

Megosztás