„Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda” ... - Life Story

„Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda” …

„Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda” – kiderült, hol rejtegette vagyonát Berki Krisztián.

Édesapjánál tartotta vagyona egy részét a május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. A férfi az összegből kiegyenlítette fia adósságait.

Halála után szerettei kezdték el rendezni Berki Krisztián adósságait. Felkeresték a hitelezőket, akikkel tárgyalásokat kezdtek, hogy csökkentsék vagy kiegyenlítsék a tartozásokat – írja a Blikk. A volt Fradi-vezér édesanyja azt mondta a lapnak, hogy Krisztián édesapja mindent elrendezett abból a pénzből, amit fia nála tartott.

– Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá. Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda. Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett – mondta Júlia, aki állítja, egyetlen adósság maradt, ezt a kölcsönt Krisztián és Mazsi együtt vették fel, amit a jövőben az özvegynek kell törlesztenie.

– Amikor felvették a hitelt, Krisztián édesapja lett a kezes. A tragédia után azonban a volt férjem az ügyvédje segítségével elintézte, hogy kiírják a tartozásból, így ehhez már semmi köze. Most már Mazsin múlik, miként rendezi a tartozást – fogalmazott Berki Krisztián édesanyja.

Berki Ferenc és ügyvédje a témában nem akartak nyilatkozni.

 

Megosztás