Elképzelhetetlen kegyetlenséggel ölték meg 10 hónapos gyereküket, szinte minden csontja eltört - Life Story

Elképzelhetetlen kegyetlenséggel ölték meg 10 hónapos gyereküket, szinte minden csontja eltört

A gyerekvédelmi hatóság már rögtön a születése után elvette a brit pártól a gyereküket, de kérésükre visszaadták nekik. Egy hónap múlva, hosszú szenvedés után halt meg, „felfoghatatlan” bántalmazások után.

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek egy brit párt, akik „elképzelhetetlen kegyetlenséggel” ölték meg tízhónapos gyermeküket, akit heteken át bántalmaztak – jelentette helyi sajtó. Finley Boden 2020 karácsonyán halt meg, 39 nappal azután, hogy a hatóságok visszaadták őt a szüleinek, akiktől rögtön a születése után elvették a csöppséget.

A kisbaba utolsó hetei szörnyű szenvedésben teltek. A testén 130 sérülést találtak, köztük 57 csonttörést, 71 zúzódást és két égésnyomot, amik közül az egyiket öngyújtó okozott. Medencecsontja két helyen tört el, feltehetően azért, mert rugdosták, vagy megtaposták.

A sérülések után Finley napjai folyamatos szenvedésben teltek

– mondta az ügyükben döntő bíró. Szülei egyszer sem vitték orvoshoz. Amikor szociális munkások akarták meglátogatni, azt hazudták, hogy covidos, és csak akkor hívtak mentőt hozzá, amikor már nem élt. A kórházban hallották, hogy az apa, a harmincéves Stephen Boden arról beszél az anyának, a 22 éves Shannon Marsdennek, hogy eladja a babakocsit az interneten. A férfi a bíróságon azt mondta, csak viccelődött, hogy „oldja a hangulatot”.

A fiú halála után vizsgálatot indítottak annak kiderítésére, hogy a gyerek hogyan kerülhetett vissza a párhoz.

Megosztás