Muszáj volt meglépnie: ezért töltette fel az ajkát Berki Mazsi - Life Story

Muszáj volt meglépnie: ezért töltette fel az ajkát Berki Mazsi

Mindenki csókos ajkakra vágyik, amelyeket különböző rúzsokkal még vonzóbbá tehet. Ma már senkinek sem elérhetetlen ez az álom, korosztálytól függetlenül bárki feltöltetheti az ajkait, Berki Mazsi is megtette, amire szüksége volt.

A nőiesség egyik meghatározó eleme a természetesen dús ajak. Berki Mazsi vékony ajkakkal született, de megtalálta azt a helyet, ahol olyan szájat kapott, amilyenre mindig is vágyott.

Berki Mazsi ajakfeltöltés
Berki Mazsi örökölte édesapjától a csíkszájat – Fotó: hot! Beauty&Plasztika

– Nagyon vékony csíkszájat örököltem édesapámtól, de anyukámnak sincs túlzottan vastag szája. Ahogy idősödünk, úgy vékonyodik az ajkunk, és ezt már kicsit láttam a sajátomon is. Természetes dúsításra vágytam. Ötödik alkalommal vagyok itt; mindig úgy megyek el innen, hogy tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel – kezdte a hot! Beauty&Plasztikának Mazsi.

Berki Mazsi a fájdalmat is kibírta

Erre a beavatkozásra teljes mértékben igaz az a mondás, hogy a szépségért meg kell szenvedni.

– Ez a kezelés fájdalmas, de mindig kapok két stresszlabdát, amit nyomkodhatok közben. Viszont ahogy végzünk, már nincs semmi fájdalom. Általában egy hétig duzzadtak az ajkaim a dúsítás után, de őszintén, nekem tetszik is az, amikor kicsit nagyobbnak tűnik, szóval én tényleg a kezelés után azonnal elégedetten nézek tükörbe – mesélte.

Berki Mazsi ajakfeltöltés
A szépségért szenvedni kell – ezt Mazsi is tudta – Fotó: hot! Beauty&Plasztika

Mazsi orvosa, dr. Széchenyi Kornél részletesen elmagyarázta, mi történik a beavatkozás alatt.

– A kezelés elsődleges célja a nőiesség kiemelése és az arc harmóniájának a helyreállítása. 

Hagyományosan tűvel végezzük, de akinek eredendően dúsabb az ajka, és csak egy pici dúsítást szeretne, annak kanüllel is el tudjuk végezni a töltést. A kanülnek tompa a vége, ezért kevesebb kellemetlenséggel jár, de még ez sem fájdalommentes

– magyarázta a Magyar Esztétikai Orvosok Társaságának elnöke. – Mindkét esetben hyaluronsavat juttatunk az ajakpír alá. Nagyon mélyre nem töltünk, mert akkor az eredménynek nem biztos, hogy természetes hatása lesz, és a bevérzés kockázata is nagyobb. Minden ajaktöltésnél normális, hogy a kezelés után beduzzad a száj, esetleg be is vérzik. Nem kell megijedni, mert ez egy-két héten belül elmúlik. A duzzanatot lehet csökkenteni jegeléssel, viszont a forró italokat és ételeket kerülni kell. Ugyanígy mellőzni kell az alkohol fogyasztását, mert annak hatására még jobban megduzzadhat az ajak. A dohányzás sem javasolt, mert rossz hatással van a mikrokeringésre, ezáltal meghosszabbítja a gyógyulás idejét. Érdemes ajakápolókat használni, amik segítik a gyógyulást. A korrekció és az újratöltés csak a kezelés után két héttel javasolt.

Szerzői jog © Minden jog fenntartva. | CoverNews by AF themes.
Kapcsolat Adatvédelmi irányelvek - Kapcsolat oldalához
Advertising space for rent✅ Reklám felület bérelhető✅