Nagy a baj? Lebetegedett Berki Mazsi - A kórság a kis Emmát is legyűrte - Life Story

Nagy a baj? Lebetegedett Berki Mazsi – A kórság a kis Emmát is legyűrte

Berki Mazsi immunrendszere kiváló állapotban van, mivel évek óta komoly edzéseket végez. A Sztárbox óta még keményebben dolgozik. Az influencer nemrég tért vissza az álomnyaralásáról, amit kedvesével töltött el. Így nem is gondolta, hogy a közeljövőben megbetegedhet, azonban csalódnia kellett.

Az édesanya kedd este érezte a rosszullét első jeleit. A következő közel egy hét során annyira rosszul volt, hogy ki sem tette a lábát a lakásból. A legrosszabb az egészben az, hogy a vírus megfertőzte a család gyermekét, Emmát is. Az aggódó szülő minden házi praktikát kipróbált, hátha legalább az egyik hatásosnak bizonyul.

 

„Kedden este elkapott valami nyavalya, viszont szombatra hála istennek teljesen meggyógyultam, és jól érzem magam. Azt is elárulom, hogy hogyan kúráltam ki magam, mert ilyen gyorsan szerintem nagyon régen nem gyógyultam meg…” – osztotta meg Mazsi az Instagram oldalán. Azonban a cikk születésének pillanatában még nem árulta el, hogy pontosan mi is volt az, ami ilyen hatásosan segített a betegség ellen.

Megosztás