Mazsi őszintén vallott Berki Krisztián haláláról: „Nem lett öngyilkos” – Videó - Life Story

Mazsi őszintén vallott Berki Krisztián haláláról: „Nem lett öngyilkos” – Videó

Mazsi egykori férje hűtlenségéről és a halálát övező titkokról mesélt a kamerák előtt.

Berki Mazsi

Berki Mazsi titokban tartja, hogy mi áll Berki Krisztián hallotti dokumentumában, csak az elhunyt sztár lányainak fogja megmutatni, mi áll benne. A sztáranyuka állítja, nem lett öngyilkos. „Úgy érzem, nekem nem szabad erről beszélnem, ő a gyermekem apja, és nincs itt, hogy megvédje magát.”

Mazsi kendőzetlen őszinteséggel vallott Berki Krisztiánnal való házasságáról. A nő azt is felfedte, Krisztián hazudott arról, hogy az otthonszülését teljesen élőben, rengeteg pénzt keresve közvetítették:

Egy fillért se kerestünk…

Gyermekük születését követően sokszor nem tudta elérni férjét Mazsi, nem vette fel a telefont. Krisztián halálának pontos okát nem tudja a közönség, és ezt Mazsi sem árulta el, sejtelmesen válaszolt:

„Egyetlen egy papír bizonyítja, hogy volt-e benne vagy sem, az a papír, amit csak én láttam…”

Hajdú Péternek érdekes mondattal reagált, lehetséges, hogy Mazsi Krisztián kedvéért tartja titokban, hogy mi a valódi ok…?

Jákob Zoltán

a milliárdos üzletember a Mokkában mesélt a műsorvezetőknek új családtagjáról, Liniről, a tündéri kis uszkárról. Kiderült, lányai kutyusával nagyon összebarátkozott, így jött életébe a házi kedvenc. Már egy szállodába is elszöktek kettesben, ebben most először volt része a sztárnak, akinek akadtak nehézségei, de mindent sikerült megoldania.

Megosztás