10 évig fogva tartották: Gyermeket szült a rabságban. – „11 évet vettél el az életemből, ennyi évet töltöttem a pokolban. De neked..” - Life Story

10 évig fogva tartották: Gyermeket szült a rabságban. – „11 évet vettél el az életemből, ennyi évet töltöttem a pokolban. De neked..”

 Az egészségügyi intézmény szerint Knight kedélyállapota jó volt, amikor elbocsátották. Azonban nagyanyja, Deborah Knight szerint a nő súlyos halláskárosodást szenvedett a fogság alatt, és az arcán plasztikai műtét lehet szükséges a rendszeres ütlegelések miatt.

Michelle Knight kapcsolata feszült a családjával, ezért távozása iránti kérését tiszteletben tartották, és nem közölte, hova megy. Azóta sem szeretne találkozni sem nagyanyjával, sem anyjával, akik Floridából érkeztek Clevelandbe, hogy meglátogassák. Csak két testvérének engedte meg, hogy felkeressék a kórházban.

Knightot 2002-ben rabolta el Ariel Castro, aki öt alkalommal ejtette teherbe, de mindig bántalmazta, így azokat elvetélték. Az ügyészség minősített emberöléssel is vádolja Castrot az abortuszok miatt. Knight három társát már korábban, szerdán kiengedték.

Michelle Knight nevét 15 hónappal elrablása után törölték a Szövetségi Nyomozó Iroda eltűnt személyek nyilvántartásából, mivel nem tudták kapcsolatba lépni családtagjaival.

Ariel Castro az áldozatokat hibáztatta az elrablásuk miatt. Feljegyzéseiből kiderült, hogy tervezett öngyilkossága után a három nőre akarta hagyni a clevelandi házat, amelyben fogva tartotta őket.

Megosztás