Négyéves kisfiú mentette meg édesanyját. – Részletek - Life Story

Négyéves kisfiú mentette meg édesanyját. – Részletek

Big Lake, Minnesota – Hős kisfiú életeket ment

Egy négyéves kisfiú, Asher, megmentette édesanyja, Rachel Milless életét, miután az szeptikus sokkot kapott influenzaszövődmények miatt. Az eset otthonukban történt, amikor Rachel egyedül volt három gyermekével, köztük Asherrel és két kisebb testvérével.

PHOTO: Tyler and Rachel Milless, of Minnesota, are pictured with their three children.

Rachel hirtelen összeesett és légzési nehézségekkel küzdött, amikor Asher azonnal cselekedett. A kisfiú értesítette a helyi rendőrséget, akik gyorsan a helyszínre érkeztek, majd a mentők stabilizálták Rachelt és kórházba szállították. Az orvosok szerint Rachel nem élte volna túl, ha Asher nem cselekszik ilyen gyorsan és határozottan.

A Sherburne megyei seriffhivatal elismerését fejezte ki Ashernek, és életmentő díjjal tüntette ki, ő lett a legfiatalabb, aki valaha megkapta ezt az elismerést az irodában.

Ez az eset is emlékeztet minket arra, hogy sosem lehetünk elég óvatosak, és hogy a legfiatalabbak is képesek hihetetlen bátorságról és éleslátásról tanúbizonyságot tenni kritikus helyzetekben.

Források: Good Morning America, Express, Yahoo News

PHOTO: Asher Milless, 4, received the Sherburne County Sheriff's Life Saving Award for his quick actions when his mom fell ill at the family's Minnesota home.

Megosztás