Meghalt egy 16 éves diák borzalmas körülmények között. - Sokkoló részletek - Life Story

Meghalt egy 16 éves diák borzalmas körülmények között. – Sokkoló részletek

Futás közben elesett, akkor történt a tragikus baleset.

Meghalt egy 16 éves fiú az amerikai Washington állam egyik iskolájában, miután tornaórán futás közben elesett, és felnyársalta magát egy focikapun – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint Brayden Bahme szemét szúrta át a kapu egy része.

Azt nem lehet tudni, hogy a baleset egészen pontosan hogyan történt, a helyi hatóságok erről nem hoztak nyilvánosságra részleteket a sajtónak. Tom Jenkins tűzoltókapitány a People magazin megkeresésére elmondta:

Annyit tudok megerősíteni, hogy élettel össze nem egyeztethető sérülést szenvedett.

A fiúhoz április 27-én, csütörtökön, helyi idő szerint délután két órakor riasztották a tűzoltóságot a Cheney városában található gimnáziumba. A tűzoltók egy percen belül kiértek, és a diákot kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét, és belehalt sérülésébe.

Az iskolában hétfőn gyertyás megemlékezést tartott a fiú emlékére, míg a GoFundMe oldalán adománygyűjtésbe kezdtek a temetési költségek fedezésére. Hétfőre már majdnem harmincezer dollárt gyűjtöttek össze, túlszárnyalva a tízezer dolláros célt. A fennmaradó összegből egy fiataloknak indult horgászprogramot finanszíroznak, mert Bahme kedvenc hobbija a horgászás volt.

Megosztás