Rettegés fogja el Hódi Pamelát, ha a szülésre gondol. Van rá oka. Miért?.. - Life Story

Rettegés fogja el Hódi Pamelát, ha a szülésre gondol. Van rá oka. Miért?..

Hódi Pamela őszíntén bevalotta, hogy retteg a szüléstől, pont azért, mert van már benne tapasztalata, és tudja, milyen az, amikor 12 órán keresztül vajúdik.

Hódi Pamela már a várrandóssága közepén jár kislányával, nemrég pedig követői segítségét is kérte, hogy nevet tudjon választani a születendő kicsinek. Akkor ő kérte a segíségüket, most a celebmami válaszolt őszintén a követői kérdéseire, akik arra voltak kíváncsiak, mennyire fél a mostani szüléstől. Ugyan Pamela túl van már egy szülésélményen, így gondolhatnánk, hogy mindenre felkészült, rutinos kismamával van dolgunk, Pami mindenki meglepetésére mégis azt válaszolta, már most rémület fogja el, ha arra gondol, milyen lesz a szülés.

Pamela ezeket a sorokat írva bevallotta azt is, hevesebben ver a szíve, ha belegondol milyen lesz a szülés pillanata. Natival 12 órát vajúdott, valószínűleg emiatt aggódik most is.

De még ha nehéz is lesz, egyvalamit szeretne: ha minden feltétel adott, természetes úton szeretné világra hozni kislányát.

Hódi Pamela és Tóth Bence egyébként egy viharos szakítás után lelt rá a boldogságra. Szeptemberben jelentették be, hogy öszeházasodtak és várják első közös gyermeküket. A csinos influencer már az ötödik hónapban van, ezért már a szülés napját is tervezik férjével, így emiatt sorra bombázzák őt a terhességgel kapcsolatos kérdésekkel. Korábban lapuknak elárulták, Bence bent szeretne lenni a szülésnél és ő szeretné elvágni a köldökzsinórt.

FOGNI AKAROM A FELESÉGEM KEZÉT A SZÜLŐSZOBÁN, ÉS ÉN AKAROM ELVÁGNI A KÖLDÖKZSINÓRT!

– mondta Bence korábban.  – borsonline.hu

Megosztás