7 jel, ami arra utal, hogy hogy átok van rajtad. - Life Story

7 jel, ami arra utal, hogy hogy átok van rajtad.

Mi az a rontás?

A spiritiszta.hu szerint a rontás olyan energia, aminek a célja a másik ember életének megnehezítése, tönkretétele. Egyfajta mágikus támadásként kell gondolni rá, ami arra a feltételezésre épül, hogy mivel minden élőlény egy közös erőből táplálkozik, könnyű őket irányítani – már annak, aki ért hozzá. És tévedés ne essék, sokan értenek hozzá! Csupán közkeletű tévhit, hogy kizárólag boszorkányok és varázslók lehetnek képesek rontást „szórni”! Nagyon körültekintőnek kell lenni, főleg úgy, hogy általában olyantól jönnek az ártások, akiket ismerünk. Nézzük a rontás 7 félreérthetetlen jelét!

1. Rosszul aszol

A rontás első és legnyilvánvalóbb jele a nyugtalan éjszakák sora. Ha azt tapasztalod, hogy az utóbbi időben egyre többször gyötörnek rémálmok és állandóan felébredsz, akkor joggal gyanakodhatsz, hogy valaki ártani akar neked.

2. Fáradékony vagy

A rontás kiszívja az erejét annak, akire rászórták: a fáradékonyság, erőtlenség és az energia teljes hiánya félreérhetetlenül jelzi, hogy a vesztedre törnek.

3. A szeretteidet szerencsétlenség éri

Ha a szeretteid, illetve azok, akik közel állnak hozzád, egyre több negatív történést tapasztalnak, akkor sürgősen el kell gondolkoznod. Sajnos a rontások nem mindig csak azt a személyt érintik, akikre rászórták őket, hanem azokat is, akik fontosak számára. Ha jobban belegondolsz, nem ismeretlen taktika ez: az ellenség mindig a „környezetet” gyengíti meg először.

4. Anyagi veszteséget szenvedsz

A hirtelen és látszólag ok nélküli pénzügyi gondok semmi jót nem ígérnek. Azt tapasztalod, hogy egyik financiális válságból a másikba keveredsz, minden háztartási gépet most kell kicserélni, vagy minden tartozást, elmaradást most kell kifizetni? Csak annyit mondhatunk, hogy ez nem véletlen.

5. Párkapcsolati problémáid vannak

A rontás természete, hogy a boldog és szeretetteljes házasságokat, párkapcsolatokat a földig rombolja. Veszekedéseket, félreértéseket szít, és olyan problémákat hoz felszínre, amikről addig egyáltalán nem volt szó.

6. Megromlik az egészséged

Bár a betegségeknek lehetnek „természetes” okai is, tudnod kell, hogy az ártások is ugyanúgy okozhatnak egészségromlást. Az egészséges emberek hirtelen lebetegedhetnek, míg akik eddig is rossz állapotban voltak, még jobban szenvednek. Vigyázz, mert nagyon súlyos – akár végzetes – következményei lehetnek a szervezet ilyen gyors összeomlásának.

7. Mindenki elfordul tőled

Nem csak azért érezheted magányosan magad, mert a szeretteiddel rossz dolgok történnek, illetve a párkapcsolatod sincs rendben, hanem azért is, mert a barátaid hirtelen elfordulnak tőled. Döbbenten tapasztalod, hogy egyre magányosabb és szomorúbb vagy, és senkinek sem tudod elmondani a problémáidat.

Hogyan szabadulhatsz meg a rontástól?

Tudnod kell, hogy minél erősebben tapasztalod a fent felsorolt jeleket, annál veszélyesebb a rajtad lévő rontás. A legjobb természetesen az lenne, ha felkeresnél egy szakembert, de ha inkább saját magad szeretnéd elintézni a dolgot, akkor az első lépés a pozitív gondolkodás és az erős akarat. Ha ugyanis felvértezed a tested-lelked, a rontás előbb-utóbb lekerül rólad. Akkor sincs gond, ha inkább a konkrét cselekvés híve vagy: hordj magadnál fokhagymát (vagy egyél minél többet), szerencsehozó talizmánt, esetleg tűzz a ruhádra fej nélküli gombostűt.

Megosztás