10 dolog az otthonodban, ami a boldogtalanságot vonzza az életedbe, gyorsan szabadulj meg tőlük. - Life Story

10 dolog az otthonodban, ami a boldogtalanságot vonzza az életedbe, gyorsan szabadulj meg tőlük.

Száraz virágok

Vannak emberek, akik szeretik megőrizni a különleges alkalmakra kapott virágokat ezért kiszárítják őket, de vannak olyanok is, akik száraz virágot használnak dekorációként. Azonnal dobd ki őket, hatalmas szerencsétlenséget vonzanak.

Katasztrófát ábrázoló képek, festmények

Minden katasztrófával kapcsolatos festmény vagy kép negatív energiát vonz az otthonodba és az életedbe is.

Páratlan dolgok

Ha van olyan ruhád, dekorációd vagy bármid, ami korábban párban volt, de elveszett valahová az egyik része, itt az ideje, hogy kidobd a megmaradót is, ugyanis nem hoz szerencsét az életedbe!

Megállt óra

Ne légy hanyag és ha megállt az órád mindenképp dobd ki, ugyanis ez nem engedi a dolgok alakulását, megtartja a problémákat az életedben.

Kopott seprű

Ha van olyan seprűd, ami elkopott a rendszeres használat folyamán, dobd ki, mert pénzügyi szerencsétlenséget vonz az életedbe!

Régi emlékek

Minden olyan tárgyat, ami valamelyik régi szerelmedhez, vagy egy olyan személyhez fűz, akivel voltak konfliktusaid, tüntess el az otthonodból, mert nem sugároz pozitív energiákat feléd.

Szemét a zsebben, pénztárcában

Soha ne hordj magadnál szemetet, vagy bármi olyan dolgot, amit már réges rég kidobtál volna, csak a lustaságod győzött feletted.

Tárgyak, amiket már több, mint 3 éve nem használtál

Az emberek többsége hajlamos arra, hogy felhalmozzon az otthonában olyan tárgyakat, amelyekhez akár több évig hozzá sem nyúl. Ha a te otthonodban is van olyan tárgy, amit már több, mint 3 éve nem használtál, kukába vele, mert csak szerencsétlenséget vonzol be vele!

Törött tárgyak

Nem jelent szerencsét, ha olyan dolog van az otthonodban, ami eltörött és te megragasztottál.

Régi ruhák

Ha hiszel a fenti dolgokban, akkor szabadulj meg a már több éve nem hordott ruháidtól. Tégy valami jót és adományozd el másoknak, ha neked már úgysincs rájuk szükséged!

Megosztás